"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

miercuri, 27 februarie 2013

Puterea imaginii


Că tot vorbeam de condiționări în articolul trecut...

Acum căteva zile, am văzut la una dintre televiziunile naționale un experiment. O domnișoară drăguță s-a îmbrăcat cu o fustă scurtă, pantofi cu toc, etc. și machiată adecvat (deși nu strident), apoi a fost filmată în timp ce se învârtea într-o stație de metrou uitându-se la telefon ca și cum ar fi așteptat ca acesta să sune. În costum, cu geacă sau în trening, la prima, la a doua sau a n-a tinerețe, singuri sau la brațul soțiilor, aproape toți bărbații au fost furați de "peisaj", mulți chiar și-au încercat norocul cerând domnișoarei numărul de telefon.

Apoi, aceeași domnișoară a schimbat fusta scurtă cu o pereche de blugi clasici, și-a prins părul lung într-un coc cuminte și a revenit în același loc privind același telefon. Așa cum probabil bănuiți, nici un bărbat nu a mai întors capul, nimeni nu i-a cerut numărul de telefon.

Deși destul de mulți suntem de acord cu faptul că aspectul fizic nu ar trebui să conteze atât de mult, acest lucru se întâmplă și uneori creează adevărate drame în sufletul celor care nu s-au născut la fel de înzestrați ca și alții.

Mulți oameni cred că fotomodelele sunt fericite pentru că natura a fost atât de generoasă cu ele. Așa o fi? Iată ne vorbește despre asta într-un mod amuzant - Cameron Russell - fotomodel cu o experiență de 10 ani. Vizionare plăcută!


Cred că nici o experiență pe care o trăim nu este ușoară, iar faptul că unora le este mai ușor decât altora este pâna la urmă o iluzie. 
"Realitatea este doar o iluzie, însă este una foarte persistentă." - Albert Einstein


Dacă ești pentru prima dată aici, îți spun bine ai venit! Tot ce vei găsi în acest spațiu virtual ne ajută să creștem și să devenim din ce în ce mai conștienți de posibilitățile noastre și de natura realității în care trăim. Poți căuta un subiect anume utilizând listele "Articole recomandate" și cea a cuvintelor cheie din coloana din dreapta. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag  💗*>:D< îmbrăţişareNiciun comentariu: