"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

marți, 26 februarie 2013

Viața între condiționare și libertate

Fie că vrem sau nu să o recunoaștem, fiecare dintre noi se supune unor condiționări.

Chiar dacă nu suntem pe deplin conștienți de fiecare dintre acestea, chiar dacă am pierdut șirul motivelor pentru care ne supunem lor, chiar dacă le-am acceptat din partea societății sau ni le-am aplicat singuri, este totuși bine să le (re)cunoaștem pentru că numai prin conștientizare ne putem elibera de ele.

Fără pretenția de a fi epuizat subiectul, iată câteva păreri legate de condiționările care ne opresc din a trăi pe deplin fluxul armoniei vieții - într-o nouă ediție a emisiunii "Viața privită prin ochii sufletului" realizată de Maria Avrămasca (Mulțumesc Mariei pentru invitație).

Vizionare plăcută!


Nu am considerat necesar să ofer soluții deoarece soluțiile sunt specifice fiecăruia și doar noi (fiecare) știm ce e mai bine pentru noi, însă așa cum spuneam și pe parcursul acesteia, conștientizarea condiționărilor duce în principal la diluarea/dizolvarea lor și mai ales la găsirea soluțiilor respective.

Informații conectate cu acest subiect se găsesc în emisiunile:
Alte ediții ale acestei emisiuni pot fi găsite aici (click).


Dacă ești pentru prima dată în acest spațiu virtual, îți urez bun venit! Ideea centrală a acestei pagini este Dezvoltarea Personală Integrală așa cum am definit-o aici-link. Poți căuta un subiect care să-ți placă utilizând lista "Articole recomandate" și cuvintele cheie din coloana din dreapta. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag   *>:D< îmbrăţişare


Niciun comentariu: