"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

vineri, 8 martie 2013

Un cadou special (nu doar pentru 8 martie)

Deși voiam să scriu despre altceva, mi-am amintit că astăzi este 8 martie - zi care merită sărbătorită, că doar nu cunosc pe nimeni căruia să nu-i placă să sărbătorească :))
Și cum să o sărbătorim mai bine decât printr-o pauză? Dar nu orice fel de pauză, ci una specială (nu pentru noi toți dar încă pentru mulți oameni).
Nu vreau să vă spun prea multe deoarece am găsit pe cineva care vorbește într-un fel anume despre acest gen de pauză specială. Este vorba despre Andy Puddicombe care la 22 de ani a decis să părăsească Marea Britanie și să devină călugăr. El a pornit astfel într-o frumoasă călătorie către sine însuși, aceasta culminând cu hirotonirea sa integrală la o mănăstire tibetană din Himalaya. Acum, Andy a revenit în Anglia pentru a explica cât mai multor oameni importanța meditației (nu neapărat în sensul ei clasic) și pentru a ne împărăși beneficiile acesteia asupra stării noastre fizice și psihice. Ca fost călugăr, Andy Puddicombe  vrea să dovedească lumii că pacea interioară poate fi realizată într-o sesiune de meditație mai scurtă decât o cursă medie de taxi. Și ne explică asta în doar 10 minute.
Acest gen de "pauză" este un cadou pe care ni-l putem face nouă înșine zilnic și este recomandat nu doar domnișoarelor și doamnelor ci în aceeași măsură și domnilor, indiferent de vârstă, de oră, zi sau anotimp :))


Și special pentru doamne și domnișoare un cadou video de suflet aici (click) *>:D< îmbrăţişare
Post-editare: Ceva frumos găsiți și aici-link, sigur o să vă placă :D

Dacă e prima dată când ai ajuns pe această pagină, îți ofer cadou toate articolele de până acum dar și pe cele viitoare pe care le poți citi cu ușurință prin conectare la pagina de Facebook dedicată blogului sau prin abonare pe mail, utilizând formularul din coloana din dreapta.  *;;) flutură genele
Cu drag  *>:D< îmbrăţişare

2 comentarii:

IanculescuHimself spunea...

Foarte bine gandeste domnul.
Interesant este faptul ca anumite persoane, asa cum sunt si eu, simt ca este nevoie din cand in cand sa-si arunce privirea mai atent catre sine.

Este fascinant sa faci niste lucruri din instinct, iar ulteriori sa afli ca oameni foarte mari vorbesc despre ele ca un mod de viata echilibrat.

Multumesc pentru articol, iti doresc Multi ani echilibrati!

Adina Amironesei spunea...

@ Ianculescu Himself:
Așa-i, e minunat când facem astfel de lucruri instinctiv.
E poate dovada că în viață nu învățăm ceva nou ci doar redescoperim lucruri care există deja în noi.
Mulțumesc pentru urare! Mulți ani fericiți și ție! :)