"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

joi, 12 mai 2016

LANSARE SEMINAR: Evoluția Conștientă pas cu pas


Cum să renunți la confuzie și suferință în drumul tău spiritual 
și cum să începi o transformare interioara autentică


  • Știi că ai o "misiune" în aceasta viață, dar simți ca te-ai îndepărtat de ea fie din cauza alegerilor pe care le-ai făcut, fie din cauza unui dezechilibru între cine ești cu adevărat și "masca" pe care o arăți celorlalți?
  • Ai nevoie de ghidare în drumul tău, însă ai obosit sa tot participi la cursuri care iți promit mult, dar care nu îți oferă modalități concrete de a-ți asculta vocea interioară și de a o urma?
  • Trăiești mai degrabă pe "pilot automat" și nu mai simți gustul vieții, al relațiilor autentice și al împăcării sincere cu propria ființă?

De ce suntem în permanent conflict cu noi înșine și cu lumea exterioară?

Trăim într-o lume în care viteza este cuvântul de ordine, astfel încât ne dorim rețete cu rezultate rapide pentru toate problemele pe care le întâmpinăm în viața de zi cu zi.
Nu e un lucru rău, însă aceste rețete rapide nu au întotdeauna rezultate perceptibile și nu conduc la o dezvoltare durabilă a ființei în ansamblu. Făcând schimbări pe mici porțiuni (stimă de sine, emoții, relații, carieră, etc.) e ca și cum am trata efectele și fără să luăm în seamă cauzele.
În ultima vreme, oamenii pe care îi întâlnesc sau cu care comunic îmi spun că nu mai sunt satisfăcuți de cursurile de dezvoltare personală sau de literatura comercială din acest domeniu. Motivul?
Rezultatele obținute sunt de mică importanță și/sau nu durează în timp.
Ei îmi spun că, deși sunt hotărâți să-și transforme viața, nu știu de unde să înceapă sau sunt copleșiți de volumul de informații - uneori contradictorii - și  sunt dezamăgiți de lipsa de coerență și aplicabilitate a acestora.
La fel ca în alte arii ale vieții noastre, claritatea obiectivelor are o importanță deosebită și în dezvoltarea personală. Însă claritatea o vei obține numai atunci când ai o imagine de ansamblu a potențialelor umane maxime și a posibilelor obstacole/blocaje care există sau  care pot să apară în transformarea interioară.
Dacă nu știi de unde să începi sau dacă simți că există ceva dincolo de stadiul în care ești acum,  ori dacă ești pasionat de cunoastere  și simți nevoia unei viziuni de ansamblu care să te susțină în transformarea interioară durabilă, atunci ești în locul potrivit.
În acest workshop vei găsi răspunsuri la principalele "de ce"-uri și verigile lipsă pe care le aștepți demult. Este ca o hartă pe care îți vei putea clarifica poziția actuală, destinația pe care o dorești și poți alege pașii care ți se potrivesc pentru a construi propria cale de evoluție conștientă.
Ce înveți concret la acest workshop:
Ø  să distingi gradele de conștiență și să cunoști metodele prin care poți să-ți dezvolți această abilitate;
Ø  să înțelegi etapele de conștientizare și transformare interioară din perspectiva psihologiei transpersonale;
Ø  să înțelegi mai bine procesul personal de transformare interioară;
Ø  să determini  în ce etapă a evoluției personale te afli și să alegi metodele prin care poți trece la următoarea etapă;
Ø  să-ți descoperi tiparele de gândire,  tiparele emoționale și socio-relaționale - care te împiedică să evoluezi și să înveți să le rescrii în mod conștient.

Vino să afli cum:
·         să elimini automatismele din gândirea, limbajul și comportamentul tău;
·         să iei decizii în mod conștient (asumat, ținând cont de consecințe, fără regrete);
·         să-ți rescrii pattern-urile de gândire pentru a progresa mai ușor;
·         să-ți construiești o personalitate puternică, dar flexibilă la schimbare;
·         să te împaci cu tine și cu lumea exterioară astfel încât să te poți integra armonios;
·         să accepți și să depășești mai ușor  provocările vieții de zi cu zi și să te simți bine în orice situație;
·         să înțelegi cum funcționează ființa umană din punct de vedere holistic astfel încât să-ți fie mai ușor să te accepți și să-i accepți pe ceilalți.

Pentru cine este acest curs?
  • Pentru cei care se află pe drumul evoluției personale și care au nevoie de claritate și ghidare în acest sens
  • Pentru cei care vor sa evolueze spiritual prin ascultarea propriei voci interioare și prin urmarea propriului drum, indiferent în ce stadiu de evoluție se află cei din jurul lor
  • Pentru cei care s-au săturat de cursurile de dezvoltare personală și spirituala care nu le-au oferit rezultate concrete
  • Pentru cei care vor sa învețe pașii prin care pot rămâne în contact cu ei înșiși, dincolo de contradicțiile pe care le vad în jurul lor.
Primele ediții ale seminarului se vor desfășura în București - 28, 29 mai, Cluj-Napoca - 4, 5 iunie și Iași - 11, 12 iunie. Detaliile organizatorice, programul și formularul de înscriere se găsesc pe pagina evenimentului AICI-link.

Dincolo de informații și exerciții, seminarul este o experiență transformatoare și vindecătoare pentru că, așa cum știi, împreună e întotdeauna mai ușor! Te aștept cu drag

Despre informațiile și exercițiile cuprinse în cadrul acestui workshop am vorbit într-o nouă ediție a emisiunii Cafeneaua Spirituală realizată de domnul Constantin Luca. Vizionare plăcută 


Despre motivele pentru care un seminar nu va putea fi niciodată echivalent cu informația scrisă există un articol aici-link.

***
În cazul în care este prima dată când ai ajuns pe această pagină, îți spun bine ai venit! Sper ca ceea ce vei găsi să răspundă întrebărilor și căutărilor tale, astfel încât să-ți placă să te întorci din când în când. Sunt 545 de articole care te așteaptă, așa că ai de unde alege :)) Pentru a căuta mai ușor un subiect poți folosi listele "Articole recomandate", Resurse video, cuvintele cheie sau căsuța "caută" din coloana din dreapta. Poți primi direct pe mail articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în formularul din dreapta. Te mai aștept
cu drag   *>:D< îmbrăţişare

Niciun comentariu: