"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

joi, 28 martie 2013

Rolul și importanța autodezvoltării. 12 mituri despre autodezvoltare.


Se spune că oamenii care au gustat din abundența financiară nu sunt preocupați de autodezvoltare. Desigur aceasta este o idee preconcepută, un clișeu mental eronat, numai că este unul foarte răspândit deoarece exemplele conforme acestuia s-au tot repetat. Mă bucur mult când găsesc exemple care demontează acest mit.

Pe de altă parte mă pasionează să ascult oamenii care știu să spună lucrurile foarte simplu, atât de simplu încât orice om poate să înțeleagă ceea ce spun oricare ar fi subiectul abordat. Dacă această calitate este dublată de autenticitate și de o armonie interioară evidentă, atunci a asculta un astfel de om devine o relaxare iar transferul de informație devine maxim (conform legii rezonanței -link).

Unul dintre oamenii care îndeplinește caracteristicile de mai sus, care emană împlinire fără să fie nevoie să vorbească despre ea, este Cristian Onețiu. În caz că nu ați urmărit ediția emisiunii "Codul lui Oreste" la care a fost invitat, iată acum ocazia. Ne vorbește pe parcursul emisiunii despre rolul, importanța și avantajele autodezvoltării, despre modul în care putem alege ce ni se potrivește din "marea" de oferte de cursuri existente și despre ideile preconcepute (miturile) cele mai vehiculate privind dezvoltarea personală. Vizionare plăcută!


Tot ce găsești pe această pagină este legat de autodezvoltare, dar dacă ai ajuns prima dată aici și vrei să alegi un subiect anume o poți face conform cuvintelor cheie din tabelul din dreapta.
Cu drag *>:D< îmbrăţişare

2 comentarii:

Alle. spunea...

Cred ca lumea ar trebui sa fie mai constienta si sa ia in calcul autodezvoltarea, autocunoasterea..sa nu mai traiasca viata intr-un continuu vartej de senzatii, evenimente, aventuri...

TREZIRE DIVINA spunea...

Un premiu de la http://treziredivina.wordpress.com/2013/03/31/very-inspiring-blogger/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...