"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

joi, 31 octombrie 2013

Workshop (Cluj-Napoca) - Dezvoltare Personală Integrală: Regăsirea Potențialului Interior

Trăim vremuri de profunde schimbări pe toate planurile iar influența acestora asupra vieții noastre este evidentă. Stresul, oboseala, rutina vieții de zi cu zi lasă amprente adânci asupra psihicului nostru, de multe ori afectând și sănătatea corpului fizic.
Cu toate că numărul descoperirilor științifice are în zilele noastre o creștere exponențială, științele moderne nu au reușit încă să pună la punct o teorie unitară asupra „funcționării” noastre optime. Într-o lume în care medicamentele nu prea își mai fac efectul, în care terapiile fac față cu greu, rămâne responsabilitatea noastră a fiecăruia să căutăm calea către o „funcționare în armonie pe toate planurile ființei noastre.
În cei șapte ani de căutări și experiențe transformatoare (ultimii doi fiind dedicați exclusiv introspecțiilor și studiului intensiv) am ajuns la concluzia că în interiorul fiecăruia dintre noi, fără excepție, există un potențial pe care nici nu îl putem bănui până când nu începem să-l întrezărim cumva.

Este vorba despre potențialul energetic cu care suntem dotați natural, cel care cuprinde toate resursele necesare pentru o viață împlinită și fericită. Am aflat de asemenea că acest potențial conține în stare latentă nu doar capacitatea de autovindecare fizică și psihică ci și imaginația, creativitatea și toate celelalte abilități specifice care odată scoase la lumină ne pot conduce nu doar spre împlinire ci și către succes. Acest potențial interior este în același timp și depozitarul capacității de a-i înțelege pe ceilalți, de a empatiza și de a avea relații armonioase cu toți cei din jur. Și nu în ultimul rând, același potențial interior este locul în care este ascunsă o cantitate de iubire infinită care ne poate umple ființa de bucurie pentru totdeauna. Acest potențial interior este cel care face ca unii oameni să-și depășească limitele și să ne uimească aproape zilnic în diverse situații de viață, este cel care face ca oamenii care l-au descoperit să pară mai remarcabili decât ceilalți.
Faptul că suntem dotați natural cu toate acestea este susținut nu doar de autovindecările din ce în ce mai întâlnite ci și de ultimele descoperiri științifice din diverse domenii (epigenetică, biologie, neuroștiințe, fizică cuantică etc.)
Pe parcursul observațiilor acestor ani am descoperit că putem accesa aceste abilități parcurgând câteva etape care se întrepătrund într-o mare măsură, dintre care cele mai importante sunt:
- conștientizarea direcțiilor în care ne pierdem sau ne investim atenția (=energia) și eliminarea acelora care nu fac parte din prioritățile personale;
- conștientizarea blocajelor energetice personale (fizice, mentale, emoționale și energetice) și a credințelor limitative care blochează accesarea potențialului interior;
- transformarea legăturilor energetice (a relațiilor cu ceilalți) în unele armonioase.

Rezultatele pe care le-am obținut pe plan personal în ultimii ani și mesajele pe care le-am primit pe diverse căi (în realitate și în mediul virtual) mă determină acum să dau mai departe informațiile care au dus la obținerea acestor rezultate.
Și pentru că cele peste 280 de articole de pe blogul personal nu au nici pe departe eficiența transmiterii informaților în mod real și organizat (în realitate), am construit workshop-ul “Regăsirea Potențialului Interior”. Acesta conține într-un mod concentrat și sistematizat cele mai importante lucruri care pot favoriza parcurgerea etapelor de mai sus.
Structura seminarului este originală fiind din multe puncte de vedere inovatoare deoarece este bazată pe viziunea holistică asupra fiinţei umane și oferă atât informații referitoare la ultimele descoperiri științifice din domeniu cât și metode de transformare a tuturor componentelor ființei - de la corpul fizic, la cel emoțional, mental și energetic.
Chiar dacă transformările interioare necesare regăsirii acestui potențial implică o muncă de durată, intenție și atenție din partea noastră, un lucru pot spune cu siguranță și anume faptul că merită tot efortul.

În cadrul acestui workshop vei avea șansa:
- să înțelegi dinamica energetică a ființei umane ca întreg, a câmpului cuantic al conștiinței și al conexiunii noastre cu acesta;
- să conștientizezi mecanismele energetice care generează blocajele corpului fizic, mental, emoțional și energetic;
-  să îți dezvolți abilitatea recunoașterii acestor blocaje dar și a credințelor limitative care blochează accesul la potențialul interior;
- să gestionezi eficient propriile stări emoționale;
- să înțelegi dinamica energetică a relațiilor interumane;
- să îți dezvolți capacitatea de a recunoaște mecanismele generatoare de dezechilibre în relațiile cu ceilalți și pe acelea care duc la vampirism energetic;
- să construiești propriile strategii de redescoperire a potențialului interior.

Acest workshop este pentru tine:
- dacă vrei să-ți regăsești puterea de a te elibera de suferință,
- dacă dorești să-ți descoperi abilitățile latente din interiorul tău,
- dacă vrei să te redescoperi și/sau să te reinventezi pentru o viață în armonie;
- dacă dezvoltarea abilităților enumerate mai sus reprezintă pentru tine o prioritate,
- dacă dezvoltarea personală este pentru tine esențială,
- dacă vrei să te deschizi către noi moduri de cunoaștere și de a privi lumea.

Dacă articolele pe care le-am scris aici (link), aici (link) sau aici (link) sau unul din lista "Articole recomandate" (coloana din dreapta) au reușit să depășească limitările cuvintelor scrise și să ajungă la inima ta, atunci sigur acest workshop este pentru tine. Vom petrece un weekend minunat nu doar învățând lucruri noi ci și experimentând un fragment de realitate plin de blândețe și căldură sufletească împreună cu oameni preocupați de a găsi armonia interioară și a construi o lume mai bună.
***Alte detalii despre acest workshop se găsesc aici (link-ul evenimentului - pagina se deschide chiar dacă nu aveți cont de Facebook).
Câteva mărturii ale participanților la seminariile precedente se găsesc AICI (link) și AICI (link). Despre conceptul de dezvoltare personală integrală am vorbit pe larg aici (link).
Abia aștept să ne întâlnim   *>:D< îmbrăţişare


Dacă ești pentru prima dată în acest spațiu virtual, îți urez bun venit! Poți căuta un subiect care să-ți placă utilizând listele "Articole recomandate", cuvintele cheie din coloana din dreapta și căsuța "caută" din aceeași coloană (sus). Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag   *>:D< îmbrăţişare


Niciun comentariu: