"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

duminică, 16 august 2015

O poveste tulburătoare de viață (+ recomandare film)

Există în viață momente care schimbă total cursul acesteia, curs pe care îl pregătisem cu grijă. Sunt momente care parcă ne trezesc din rutina cotidiană, care dau altă valoare vieții și zdruncină din temelii întreg sistemul de valori. Astfel de momente ne schimbă uneori în întregime, definitiv, oferindu-ne oportunitatea depășirii tuturor limitelor pe care credem că le avem.

Dacă sunteți mai demult cititori ai acestui blog, atunci știți că îmi plac poveștile de viață care inspiră pentru că ating anumite colțuri neștiute ale sufletului și declanșează în fiecare ceva specific și întotdeauna terapeutic.

Dau astăzi mai departe o poveste tulburătoare care consider că are toate aceste caracteristici. Este vorba despre povestea cuplului Gabby Giffords (membru în congresul american) și Mark Kelly (astronaut NASA, căpitan în retragere al marinei americane). Restul îl veți afla de la ei...


Filmul pe care îl recomand astăzi ne poartă în povestea de viață a unei femei de succes frumoasă, amuzantă, dar care fuge de iubire și de o relație serioasă. Tratează viața cu umor pentru a minimaliza importanța problemelor care apar, dar vine și momentul despre care vorbeam mai sus, cel de schimbare. Vă las să descoperiți singuri factorul declanșator... Filmul se numește "A Little Bit of Heaven" ("Un pic din rai") și vă va aduce multe zâmbete dar și conștientizări de valoare. Vizionare plăcută aici-link sau aici-link.

O altă poveste emoționantă găsiți aici-link. Un scurt discurs (dar consistent) despre curaj există aici-link

Recomand astăzi câteva cărți care dăruiesc cititorului multă inspirație:
"Curaj" -Debbie Ford- comandă online aici-link;
"Viața nu e mereu roz" -Mel Robbins- comandă online aici-link;
"Libertatea. Curajul de a fi tu însuți" -Osho- comandă online aici-link.
***
Dacă este prima dată când ai pășit pragul acestui mic univers, îți urez bun venit! Sper ca ceea ce vei găsi aici să-ți aducă măcar un strop de informație și un gram de bucurie în plus. Listele "Articole recomandate", cea a cuvintelor cheie și căsuța "caută" din coloana din dreapta te pot ajuta să găsești mai ușor un subiect care îți place. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag   *>:D< îmbrăţişare


Niciun comentariu: