"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

duminică, 2 august 2015

[501] Un dar pentru suflet (+ recomandare film)

Nu știu ce "film" văd oamenii în secundele dinaintea plecării din această lume, însă îmi place să cred că în acel momente ne amintim doar lucrurile care ne-au adus bucurie și bucuria pe care am adus-o în sufletele oamenilor pe care i-am întâlnit pe parcursul vieții. Eh, și niscaiva frici, dar despre astea am tot vorbit și voi mai vorbi, însă altădată 😁. 

Bucuria este un... fenomen straniu. Spun asta deoarece atunci când o dăruim apare simultan în sufletul celuilalt și în al nostru astfel încât ne putem bucura de două ori.

Așa că astăzi mă voi bucura de cel puțin câteva sute de ori 😁 pentru că dau mai departe un scurt material video care sper să vă aducă măcar bucuria pe care mi-a adus-o mie. Este vorba despre mesajul unei fetițe de doar 3 ani în care aceasta ne reamintește că putem dărui și celorlalți ceva din ceea ce noi avem mai mult. Și este imposibil să nu găsim un astfel de "ceva". E un material terapeutic dacă îl privim prin ochii sufletului.. 💗


Și dacă tot am amintit de plecări în lumea de dincolo, recomand astăzi un film serial al cărui fir roșu urmărește căutarea unor dovezi ale faptului că moartea nu e chiar... sfârșitul vieții, ci poate a vieții așa cum o știm aici. Filmul se numește "Proof" ("Dovada") și este un serial în derulare. Urmărindu-l, am avut senzația că fiecare episod pleacă de la o întâmplare reală, chiar dacă acest lucru nu este precizat. Serialul poate fi urmărit aici-link sau aici-link (*grijă la reclame).
***
În cazul în care este prima dată când ai ajuns pe această pagină, îți spun bine ai venit! Sper ca ceea ce vei găsi să răspundă întrebărilor și căutărilor tale, astfel încât să-ți placă să te întorci din când în când. Acesta este articolul cu numărul 501, așa că ai de unde alege 😁. Pentru a căuta mai ușor un subiect poți folosi listele "Articole recomandate", cuvintele cheie sau căsuța "caută" din coloana din dreapta. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag 💗


Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...