"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

marți, 18 martie 2014

Lumea - între eu și Dumnezeu

"Atât pentru copii, cât şi pentru adulţi, poveştile sunt un mijloc extraordinar de a creşte, a se maturiza. Stimulându-ne imaginarul, ne conduc spre zonele cele mai puţin exploatate ale trecutului nostru. Au puterea de a se adresa direct inconştientului nostru, fără intermediari, fără ecran şi astfel îndeplinesc două funcţii fundamentale: aceea de a ne conecta la forţă vie a creativităţii noastre şi aceea de a face posibile legăturile, punţile dintre diferite momente ale vieţii noastre.

Unele poveşti pot să-şi arate roadele imediat, altele vor avea nevoie de timp pentru a lasă să se vadă efectele. Altele par a se pierde, când de fapt se instalează confortabil în ţara copilăriei noastre pentru a rezona apoi în viaţa noastră de adult şi a traversa, ireversibil, întreaga memorie a uitărilor noastre." - Jacques Salomé.

Dacă sunteți prieteni mai vechi ai acestei pagini, probabil ați observat că sunt foarte pasionată de povești oricare ar fi procentul de realitate pe care îl conțin. Pentru că am învățat foarte mult din poveștile pe care le-am întâlnit, le propun de câte ori am ocazia ca exerciții de imaginație, de autocunoaștere și extindere a capacităților empatice, pentru dezvoltare în general, fie că acestea sunt sub formă de filme, emisiuni sau alte materiale. Dacă ne putem "adânci" în ele suficient de mult, atunci devine foarte probabil să nu mai fie nevoie să trăim experiențe asemănătoare în realitate.

Există în lumea noastră mulți oameni care și-au descoperit harul și mărturisesc că mă bucur foarte mult când îi întâlnesc, fie și numai virtual sau doar prin intermediul poveștilor lor de viață expuse online. Mă bucur și mă emoționează în același timp deoarece emană în jurul lor ceva ce nu poate fi descris în cuvinte dar amintește cu siguranță de ceea ce oamenii numesc pace, liniște sufletească, armonie. Unul dintre oamenii cu har-ul "la vedere" pe care i-am descoperit în ultima vreme este doamna Geta Heimerl – psiholog, parapsiholog și explorator foarte curajos al conștiinței.

Povestea sa de viață este una impresionantă, viața sa schimbându-se radical în urma unei experiențe de conștiință extinsă pe care a trăit-o la un moment dat. După acest "moment zero" a început să primească în dar (o să aflați mai jos cum) povești ale locurilor pe care le vizitează dar nu numai atât. Vreau totuși să vă las surpriza de a descoperi singuri povestea/poveștile de mai jos.

De aceea mă rezum la a vă spune că emisiunea este realizată de doamna Olga Croitoru (6TV), că alături de doamna Geta Heimerl participă la emisiune și domnul Valentin Croitoru (psiholog și parapsiholog), iar pe parcursul acesteia sunt discutate foarte multe subiecte de maxim interes privind: lumea de "dincolo", lumile paralele, puterea gândurilor și a cuvintelor, dezvoltarea percepțiilor extrasenzoriale, dinamica energetică a lumii materiale și nemateriale, etc. Sunt convinsă că o să vă placă și sigur o să vă relaxeze, deoarece, dincolo de cuvinte, discuția are o energie cu totul aparte...


Despre universuri paralele și reîncarnare am vorbit într-o emisiune aici-link, iar un documentar foarte important poate fi vizionat aici-link

Minunatele cărți ale renumitului psihosociolog Jacques Salomé - autorul citatului cu care am deschis articolul pot fi comandate online aici (link) (transport gratuit oriunde în țară).


Dacă este pentru prima dată când ai ajuns pe această pagină, îți spun bine ai venit! Sper ca lucrurile pe care le vei găsi să-ți fie utile și pe placul tău. Listele "Articole recomandate" și lista cuvintelor cheie (din coloana din dreapta) te vor ajuta să cauți mai ușor subiectele care te interesează. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag  💗*>:D< îmbrăţişare



Niciun comentariu: