"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

joi, 6 martie 2014

Informații care mi-au schimbat viața (38)

Eram copil și mă aflam la niște rude într-un sat uitat de lume, când, în timpul unei pene de curent, am observat că cerul este mult mai "adânc" decât îl vedeam de obicei acasă - unde luminile de pe stradă mă împiedicau să văd această "adâncime". Privind fascinată stelele acelea atât de multe și de strălucitoare - acela a fost momentul când mi-am pus pentru prima dată problema existenței altor ființe în afara celor de pe Pământ. După ce am aflat la școală că Universul este infinit și ni s-a explicat cât de cât ce înseamnă asta într-un limbaj pe care să-l înțeleagă niște copii de gimnaziu, mi-amintesc că am concluzionat în mintea mea de copil că ar fi imposibil ca în acest "ceva" infinit să nu existe și alții ca noi sau măcar asemănători cu noi...

Cunoaștem atât de puține lucruri despre Univers (link1 + link2) încât cred că ar fi arogant din partea noastră să ne declarăm siguri că suntem singurii locuitori ai acestuia.

Mărturisesc că de-a lungul timpului m-am tot așteptat să apară știri în care să se anunțe că au fost văzuți, găsiți sau chiar că ne-au transmis ceva. Și mă refer aici știri oficiale (exemplu-link), nu doar frânturi ce circulă pe internet sub formă de articole sau filmări cu telefonul. Că doar e clar că ne-au vizitat, e clar că au lăsat urme, e clar că au fost văzuți și nu doar o dată ci de nenumărate ori. Sunt convinsă chiar și de faptul că unii există printre noi sub o formă sau alta. E adevărat că s-au realizat documentare, că există unele emisiuni tv în care s-a discutat această temă, însă cred că se vorbește prea puțin în raport cu importanța subiectului.

Tocmai din aceste motive m-am gândit să dau astăzi mai departe un documentar extrem de interesant cu titlul "Ziua dinaintea dezvăluirii" - realizat de New Paradigm Films ce aparține lui Terje Toftenes și fiului său Truls Toftenes, companie cinematografică ce și-a propus încă de la înființare să participe activ la diseminarea informațiilor de care omenirea a fost privată până în aceste timpuri de schimbare.

Documentarul cuprinde dovezi remarcabile ale existenței extratereștrilor culese în peste 60 de ani, dar poate mai important de atât, cuprinde conexiuni între aceste dovezi. Conexiunile între informații sunt făcute de oameni remarcabili cum sunt: Edgar D. Mitchell (astronaut american, membru al echipajului spațial Apollo 14), Steven M. Greer (medic și ufolog american care a fondat Orion Project și The Disclosure Project.), Richard Dolan (istoric, realizator de televiziune și expert ufolog), Robert Hastings (expert ufolog), Robert Dean (CSM în armata americană), Nick Pope (cunoscut pentru investigarea rapoartelor privind OZN-urile din partea Ministerului Apărării din Marea Britanie) și mulți, mulți alții. Filmul a fost distins în 2011 cu premiul "The People’s Choice Award" la Festivalul EBE UFO Film.

Sper ca documentarul să ne obișnuiască mai mult cu ideea și să ne pregătească cu multă răbdare și acceptare pentru momentul când aceștia se vor lăsa văzuți în mod "oficial". Vizionare plăcută!


Celelalte articole din seria "Informații care mi-au schimbat viața" se găsesc aici (link), iar un exercițiu de imaginație interesant (conectat cu cu tema documentarului de mai sus) am recomandat mai demult aici (link).
***
Dacă aceasta este prima ta vizită pe acest blog, îți urez bun venit! Sper ca lucrurile pe care le vei găsi să te facă să revii din când în când. Lista "Articole recomandate" și cea a cuvintelor cheie aflate în coloana din dreapta te pot ajuta să găsești mai ușor subiectul care te interesează. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag  💗*>:D< îmbrăţişareUn comentariu:

Unknown spunea...

foarte interesant si tulburator documentarul. pacat ca nu poate fi difuzat si la tv, asa ar putea fi vaut de toata Romania!
Asta imi aminteste de un alt film premiat, OUT OF THE BLUE, tot pe aceeasi tema.
Dovezile prezentate sunt credibile, doar cine nu vrea sa creada poate pretinde ca extraterestrii nu exista!