"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

vineri, 13 februarie 2015

Informații care mi-au schimbat viața (53)

"Lumea în care trăim nu este nici mai mult nici mai puțin decât reflecția propriilor noastre stări de spirit din inima noastră. Iar dacă alegem să trăim într-o nouă lume, dintr-o perspectivă interioară, decât să persistăm în cea externă, putem alege în interiorul nostru să simțim şi să conștientizăm acele trăiri, pe care știința le consideră azi răspunzătoare de schimbările din lumea exterioară, emoții pornite din inimă, gânduri, dorinţe, credința că suntem deja vindecați, că ceea ce dorim deja s-a împlinit, mulțumirea și aprecierea pentru timpul pe care îl petrecem în această lume. Pentru că, fiind într-un program de "simulare", nu putem ști cu adevărat cât timp vom fi aici.

În ceea ce mă privește, în fiecare zi fac tot ce îmi stă în putință și îmi pun întrebarea: "Cum pot face ca fiecare loc prin care trec azi să fie un loc mai bun după plecarea mea?" Și, fie că aceasta înseamnă a curăța chiuveta în toaleta unui aeroport înainte să plec pentru a arăta mai bine decât am găsit-o când am intrat acolo, sau atunci când cineva mă oprește pe sală când am o conferință importantă și știu că trebuie să ajung altundeva și sunt prea ocupat să vorbesc cu ei, le pot oferi un minut - un minut jumătate cu întreaga prezență și concentrare, pentru a le onora întrebarea, privindu-i în ochi.

Acestea sunt lucruri mărunte pe care le putem face pe parcursul unei zile: să fim prezenți în orice situaţie, pentru oricine intră în viață noastră, oriunde alegem să mergem şi în orice alegem să depunem energie, să încercăm să lăsăm acele locuri în condiții mai bune decât le-am găsit. Pentru mine, nu există un mod mai bun de a trăi această "simulare"." - Gregg Braden


Mărturisesc că sunt fan Gregg Braden pentru vasta sa cultură dublată de o extraordinară simplitate cu iz de smerenie - acestea fiind deocamdată calități care coexistă destul de rar.. Consider foarte potrivite cuvintele lui Deepak Chopra care îl descrie drept "un amestec rar de om de știință, vizionar și savant cu abilitatea de a vorbi minții noastre în timp ce atinge înțelepciunea inimilor noastre." În cazul în care este pentru prima dată când întâlniți numele lui, există o descriere a calificărilor și preocupărilor sale la începutul interviului care există aici-link.

Consider că materialul video pe care îl dau astăzi mai departe se încadrează în seria "Informații care mi-au schimbat viața" deoarece conține dovezi științifice și conexiuni de mare însemnătate nu doar pentru sănătatea și armonia noastră a fiecăruia ci și pentru sănătatea și armonia umanității ca întreg. Sunt dovezi științifice că emoțiile noastre și energia pe care o emitem modelează "supa cuantică" din care este făcută realitatea personală dar și realitatea comună în care ne-am "întâlnit" cu toții. Iar dacă ne pasă de viața noastră și de viața celor de lângă noi, atunci aceste informații sunt vitale. Vizionare plăcută


Puteți afla mai multe despre studiile Institutului HeartMath intrând pe site-ul acestuia - link, iar despre sistemul de monitorizare a coerenței globale puteți afla de pe site-ul Global Coherence Initiative - link.

Alte două materiale video cu Gregg Braden se găsesc aici-link și aici-link. Documentarele la care a adus contribuții importante se găsesc aici-link și aici-link. Pentru pasionați recomand și documentarul de aici-link.

Recomand cu căldură cărțile bestseller ale lui Gregg Braden care au fost traduse în limba română: "Matricea divină", "Timpul fractal", "Adevăr profund", "Punctul de cotitură", "Vindecarea spontană a credinței" - ce pot fi comandate online de AICI-link sau de AICI-link.


Dacă este prima dată când ai pășit pragul acestui mic univers, îți urez bun venit! Sper ca ceea ce vei găsi să-ți aducă măcar un strop de informație și un gram de bucurie în plus. Lista cuvintelor cheie din coloana din dreapta  te poate ajuta să găsești mai ușor un subiect care îți place. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag  💗*>:D< îmbrăţişare



2 comentarii:

Anonim spunea...

Buna Adina!
Interesant cocktail de disertatii pe aceeasi tema, a coerentei individuale si colective. Principiile fundamentale sunt cunoscute (probabil prin revelatie) de mult timp insa in actualul punct de evolutie al actualei civilizatii se pare ca a sosit momentul ca stiinta sa confirme prin determinari empirice insa riguros exacte spusele incifrate si incarcate de simboluri intraductibile verbal ale maestrilor spirituali ai tuturor civilizatiilor. Multumesc pentru propunere si efortul depus in toate cele!(E.A.)

agent smith spunea...

E bun Gregg Braden... ca lectura de inceput de drum in autocunoastere si, apoi, ca una de timp liber. Insa, cineva foarte publicat nu are cum sa vinda altceva decit fum. Dealtfel, unele din "profetiile" lui despre "punctul zero" sau " pasitul printre lumi" si-au dovedit singure adevarata natura. Vei obtine rezultate asupra individului sau a lumii doar de cunosti adevarata "intriga" din spatele existentei omului. Nu sintem toti la fel, nici macar nu aratam, ca rase, toti la fel, iar formarile sint bune doar constiintei grupului. Ori constiintele individuale, pentru ca nu toate fiintele umane au asa ceva, nu vor complia niciodata la cea a grupului, dar sint cheia schimbarii lumii (adica a acestei realitati care este virtuala=modificabila). Daca vei reusi sa "trezesti" asemenea "entitati" in cei ce le poseda, atunci cind vei invata sa le recunosti, activitatea ce-o depui va fi de succes. Exista o "programare" initiala, un "limbaj" cu care toti opereaza si este de o natura simpla, ne-verbala si ne-specializata si se afla in inconstient (nu subconstient!). Descopera-l si inlatura, prin el, problema separatiei si dualismului care dau forma realitatii percepute. Indiferent de statutul constiintei fiecaruia, totul este aceeasi creatie a cum vrei tu sa numesti Creatorul...