"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

duminică, 26 mai 2013

Recomandare film - Între două lumi

Cum ar fi dacă planeta Pământ ar avea o soră geamănă? Cum ar fi dacă în acea lume ai avea un iubit/o iubită și nu ai putea fi împreună cu el/ea? Ce ai sacrifica pentru dragostea ta? Poate dragostea să învingă gravitația?

Filmul de astăzi - "Upside Down" -  oferă povestea emoționantă a doi îndrăgostiți ce trăiesc pe două planete Pământ gemene, foarte aproape în spațiu și totuși atât de departe deoarece povestea lor este interzisă atât de legile științei cât și ale celor două societăți din care ei fac parte.

Vă mai spun doar că în rolurile principale sunt Kirsten Dunst și Jim Sturgess, că este un exercițiu foarte bun de imaginație (link), fitness mental (link) și emoțional (link) și că (în cazul când atenția noastră este concentrată pe ceea ce simțim când  urmărim povestea) actul de a-l vedea se poate înscrie în dezvoltarea personală integrală (link). Filmul este preluat de pe acest site (link), dar pentru o vizionare optimă recomand cupărarea dvd-ului. Vizionare plăcută!


Dacă esti pentru prima dată pe această pagină îți urez bun venit! Poți găsi celelelalte recomandări de filme aici (link) sau poți alege alte subiecte din tabelul cuvintelor cheie din coloana din dreapta.
Cu drag  *>:D< îmbrăţişare

2 comentarii:

Unknown spunea...

nu se poate viziona filmul...

ion adrian spunea...

se poate si este pana acum pe locul doi. :)