"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

vineri, 27 decembrie 2013

O zi bună

Sunt zile în care te bucuri pur și simplu. Fără motiv. Lași sacul cu griji deoparte pentru că poate a devenit mult prea greu sau din alte motive și simți să trăiești pur și simplu. Fără gânduri spre trecut, fără planuri de viitor, fără nimic altceva.
Poate că sunt rare. Poate că nu-ți permiți prea multe pauze de griji. Dar totuși ele există și, cu puțină răbdare și bunăvoință, pot fi observate.
În astfel de zile nu simți să vorbești sau să le descrii cuiva. Gândurile, vorbele ar strica magia lucrurilor pe care le simți. Sunt sigură că știi și tu cum e, ai trăit și tu măcar o dată o astfel de zi sau măcar câteva clipe.
Astăzi așa mi s-a întâmplat. De aceea nu simt să spun mai multe. Doar simt să ofer mai departe acel "ceva" care a produs click-ul. Este vorba despre un text scris și transmis de călugărul benedictin David Steindl-Rast despre care am vorbit săptămâna trecută aici (link). Am sentimentul că o să simți și tu bucuria...


Culmea...sau poate nu, în timp ce m-am apucat de scris aceste rânduri la radio-ul din cealaltă cameră a început să cânte piesa despre care vorbeam aici (link) ..O fi vreo coincidență :))) Dar...nu cred în coincidențe, cred în lacrimile de bucurie pe care le simt în ochi..
În cazul când ai pășit pragul acestei pagini pentru prima dată poate că nu-i nici asta o coincidență...Sper să găsești ceva să-ți aducă bucurie în lista "Articole recomandate" sau în tabelul cuvintelor cheie, ambele fiind situate în coloana din dreapta. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag   *>:D< îmbrăţişare


Un comentariu:

claudia spunea...

Iti multumesc cu mult drag pentru tot ceea ce transmiti si impartasesti cu noi toti.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...