"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

vineri, 3 aprilie 2009

Legile Universului

Cu toţii pe parcursul şcolii am învăţat că lumea fizică este guvernată de legile fizicii, dar cred că mulţi dintre noi au simţit că în spatele acestor legi există altele, mult mai generale care oferă explicaţii de ansamblu nu numai fenomenelor fizice dar şi asupra vieţii în general.

De-a lungul istoriei au existat numeroase descrieri a acestor legi universale, iar numărul acestora este uneori diferit în funcție de text. Chiar și așa, este vizibil faptul că în ele există mult adevăr, cunoașterea lor oferindu-ne mai multă înțelegere asupra modului cum funcționează Universul și ființa umană ca parte din acesta și nu în ultimul rând ca holograme ale acestuia (link). Iată mai jos o minicolecție de texte care ne poate ajuta să ne formăm o idee despre legile universale, am pus-o sub această formă pentru a fi accesibilă și a putea fi descărcată sub formă de e-book:
Dacă ai ajuns pentru prima dată aici, îți spun bun venit! Sper să-ți placă ce vei găsi astfel încât să revii din când în când. Pentru a căuta un subiect care îți place poți folosi listele "Articole recomandate", "Resurse video" și cea a cuvintelor cheie (coloana din dreapta).Te poți conecta cu articolele blogului prin abonare în formularul din coloana din dreapta. Te mai aștept,
cu drag   *>:D< îmbrăţişare

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...