"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

marți, 16 aprilie 2013

Despre viață...cu Oana Pellea

Există oameni care pur și simplu îți ajung la suflet și îl mângâie. Și putem observa ușor că nu este vorba despre cuvinte. Ci despre energia pe care o emit. E o energie pură, fără măști, care lasă impresia de unei autenticități venite parcă din alt spațiu. Un spațiu pe care oamenii îl numesc de obicei Sursă.
Un astfel de Om este Oana Pellea - Om, actor și scriitor. Un Om de la care avem cu toții multe de învățat.
De aceea mă bucur să dau astăzi mai departe discursul de mai jos în care Omul Oana Pellea ne vorbește despre viață, despre curaj, despre asumare și responsabilitate și despre multe lucruri de suflet. Vizionare plăcută!


Recomand cu căldură cartea care cuprinde paginile de jurnal ale Oanei Pellea - pentru că este o carte minunată în care găsim multe teme de reflecție și alte lucruri mângâietoare pentru suflet:
- "Jurnal 2003-2009" - comandă online aici-link (transport gratuit oriunde în țară).
Ceva frumos se găsește și aici-link. O poveste de viață impresionantă găsiți aici-link.
***
Dacă ești pentru prima dată în acest spațiu virtual, îți urez bun venit! Ideea centrală a acestei pagini este Dezvoltarea Personală Integrală pe care am definit-o aici-link. Poți căuta un subiect care să-ți placă utilizând listele "Articole recomandate", Resurse video, cuvintele cheie din coloana din dreapta și căsuța "caută" din acceași coloană (sus). Poți primi direct pe mail articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în formularul din dreapta. Te mai aștept
cu drag  *>:D< îmbrăţişare

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...