"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

sâmbătă, 20 aprilie 2013

Măiestria unui maestru

Într-o lume atât de complicată cum este lumea noastră, subiectul cu titlul de mai sus este unul extrem de delicat iar articolele pe care le-am citit în legătură cu acesta au fost foarte...tensionate - ca să mă exprim foarte blând :))
Mă gândeam încă mai demult să scriu despre calitățile pe care consider că trebuie să le aibă un maestru/învățător, dar deoarece am găsit ideile cu care rezonez în discursul de mai jos m-am gândit să îl postez pe acesta.
În caz că este prima dată când îl vedeți/ascultați pe Mooji, puteți citi o scurtă biografie a acestuia aici (link) iar articolele anterioare în care apar păreri ale acestuia se găsesc aici (link).
* Dacă nu apare automat, subtitrarea se poate seta din partea de jos player-ului.


Despre măiestria unui trainer (care trebuie să fie de asemenea un maestru în domeniul său) am scris aici (link).
***
Dacă ai ajuns pentru prima dată în căsuța mea virtuală, îți spun bine ai venit! Sunt aici peste 500 de articole ce cuprind informații utile pentru dezvoltarea noastră dar și recomandări de filme sau alte materiale ce aduc bucurie în suflet. Poți căuta un subiect care îți place folosind listele "Articole recomandate", Resurse video, cuvintele cheie din coloana din dreapta și căsuța "caută" din aceeași coloană (sus). Poți primi direct pe mail articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în formularul din dreapta. Te mai aștept
cu drag   *>:D< îmbrăţişare

Niciun comentariu: