"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

duminică, 29 decembrie 2013

Recomandare film - Strania viață a lui Timothy

Sărbătorile de iarnă, mai mult decât orice altă perioadă din an, ne reamintesc că există miracolele. Acestea sunt în preajma noastră a fiecăruia mereu numai că noi le observăm foarte rar. Aceasta deoarece suntem prea "prinși" cu ale noastre sau poate și pentru că avem fiecare definiții diferite pentru acest cuvânt.

Un miracol este pentru un copil să guste dintr-o ciocolată iar pentru altul nu-i un miracol nici când primește în dar o tabletă de ultimă generație. La fel se întâmplă și cu noi, cei "mari"

În acest caz exemplele sunt nenumărate iar "distanțele" între percepții (link1, link2, link3) și mai mari. Cert este că doar trăirea ambelor fațete ale realității: lipsa unui "ceva" și accesul la acel "ceva" ne poate învăța definiția profundă a cuvântului "miracol".

Despre miracole este vorba și în filmul pe care îl propun astăzi. Despre miracolul pe care îl reprezintă existența unui copil în viața unui cuplu, dar nu doar în viața lor, ci a mai multor oameni pe care acesta îi "atinge" într-un mod aparte.

Este un film minunat care mi-a umplut inima de bucurie și, deși părea doar…o comedie, mi-a revelat într-o lumină nouă multe valori esențiale ale vieții. Am preluat filmul de pe acest site (link), dar bineînțeles, varianta optimă de vizionare este cumpărarea dvd-ului. Vizionare plăcută!


Cred că acest sfârșit de an este un moment potrivit pentru a ne scrie dorințele clar pe hârtie pentru ca acestea să se poată împlini cu mult peste așteptări. Sunt absolut convinsă că doar îndoielile proprii sabotează împlinirea viselor noastre cele mai dragi. Putem face altfel măcar o dată, putem arunca acum la final de an toate îndoielile la coș…pentru că oricum nu avem nimic de pierdut. Eu la asta "lucrez" acum :)) și știu că voi reuși.

Dacă ești pentru prima dată aici, îți urez bun venit! Iată și un cadou (link) (tot green:)) pentru că mi-ai trecut pragul! Sper ca ceea vei găsi pe această pagină să-ți aducă bucurie și pace sau măcar un gram de bine în plus. Ideea de bază a site-ului este dezvoltarea personală integrală așa cum am descris-o aici (link). Lista "Articole recomandate" și cea a cuvintelor cheie (din coloana din dreapta) te vor ajuta să găsești mai ușor subiectele care te interesează. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag 💗


4 comentarii:

Gabriel Mihai spunea...

suuuper scenariu ...si nu.. numai
foarte buna recomandare
multumesc

ion adrian spunea...

Superba poveste !
Dar daca crezi in povestea Micului Print trebuie sa crezi si in aceasta.

LA MULTI ANI!

Zmirc spunea...

Superb!
Multumesc din suflet.

Cinemarx spunea...

interesant !!!
Chiar ma impresionat acest film