"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

duminică, 16 februarie 2014

Recomandare film - Echipa Alphas

Din cele mai vechi timpuri oamenii au fost fascinați de abilitățile ieșite din comun, numite astăzi "paranormale". Fie că este vorba despre citirea gândurilor, despre telekinezie, clarviziune sau banala putere fizică upgradată, fiecare dintre noi a visat măcar o dată la cum ar fi dacă ar fi...să fie înzestrat cu o astfel de abilitate.

Dacă am analizat cât de cât această posibilitate visând suficient de mult :)), atunci sigur am aflat că fiecare dar vine "la pachet" cu o responsabilitate ce ține de scopul în care este folosită respectiva capacitate. Există și filme care au încercat să prezinte ce avantaje și dezavantaje prezintă diversele abilități paranormale, unul dintre acestea, poate cel mai relevant în această privință, fiind "Cei 4400" – serial pe care l-am recomandat aici (link).

Astăzi recomand serialul cu titlul de mai sus deoarece consider că tratează aspecte interesante ale subiectului privind capacitățile paranormale la care au visat și visează atâția oameni. Eu l-am urmărit pe repede ‘nainte deoarece mi-a plăcut foarte mult. Nu doar din cauza subiectului principal ci și datorită pasiunii mele legate de relațiile interumane care m-a determinat să-mi îndrept atenția către modul în care evoluează relația dintre membrii echipei pe parcursul serialului și a modului cum aceștia ajung până la final să se completeze reciproc în mod armonios. În plus, membrii echipei au niște abilități deloc "obișnuite" (dacă putem folosi cuvântul "obișnuit" în această situație :)) ale căror denumiri au trebuit inventate, fapt care face ca filmul să fie foarte interesant.

Mai jos este doar primul episod din primul sezon, episoadele următoare pot fi vizionate aici-link (după ce închideți zecile de reclame).

Cu speranța că o să vă placă, vă doresc vizionare plăcută!


În cazul când ai ajuns pentru prima dată în acest spațiu virtual, îți urez bun venit! "Specialitatea casei" este dezvoltarea personală integrală așa cum am descris-o aici (link). Drept "meniu" al site-ului poți folosi lista "Articole recomandate" și cea a cuvintelor cheie (din coloana din dreapta). Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag  💗*>:D< îmbrăţişare


Niciun comentariu: