"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

luni, 22 septembrie 2014

Ce înseamnă de fapt "trezirea" la realitate

De cele mai multe ori suntem doar la un pas de adevărata Libertate, de Conștiența totală. Dar acel pas ne apare ca fiind foarte greu de făcut din cauza fricii de necunoscut. Așa ajungem să preferăm să rămânem într-o experiență chiar dincolo de limitele suportabilității, doar pe principiul "măcar e un rău cunoscut".

Mulți oameni așteaptă ca o certitudine să le susțină primul lor pas către acel necunoscut numit autocunoaștere. Așteaptă ca cineva să facă lucrurile în locul lor sau măcar să-i asigure că totul va fi minunat dincolo de acea limită a lucrurilor pe care le cunosc. Numai că așa ceva este imposibil. În realitate, nimeni nu cunoaște "necunoscutul" Celuilalt ("spațiul" interior) în sensul său profund și nimeni nu poate face munca de transformare interioară în locul lui.

De aceea toate sfaturile în această direcție sunt inutile (link) iar "rețetele" prefabricate nu dau rezultatele așteptate. Dacă oamenii ar înțelege acest fapt cu adevărat atunci ar accepta că nu există rețete de vindecare interioară universal valabile (deși pe porțiuni mai pot fi aplicate pe ici pe colo). Dacă ar înțelege cu adevărat, atunci ar înceta să mai caute noi și noi astfel de rețete pe care marketingul le-a îmbrăcat frumos spunând că au rezultate "garantate" sau că "îți schimbă chiar azi viața".

Ar înțelege că singura acțiune care dă rezultate reale și definitive este munca interioară de zi cu zi susținută cu voință, perseverență și seriozitate. Și chiar dacă această acțiune e una dificilă, există oameni dispuși și pregătiți să-i susțină pe ceilalți în autoexplorare (link).

Am "preparat" pentru astăzi un nou material video cu un text care aparține lui Gangaji rostit de vocea ei blândă. Relaxant și terapeutic (*cu condiția să fie vizionat fără distrageri, însoțit de o respirație profundă ca și cum ați integra cuvintele și energia din ele), numai bun de privit prin ochii sufletului...


REMINDER:
Dacă te preocupă cu adevărat sănătatea sufletului, minții și trupului tău, te invit într-un loc de basm, într-o atmosferă de la suflet la suflet, dincolo de barierele (pre)judecăților, să regăsim TABĂRA Bucuria de A FI. Este o tabără special dedicată celor care au decis că vor să facă o schimbare reală de perspectivă în viața lor. De aceea include *seminarul 'Evoluția Conștientă pas cu pas' (!) și conține și exerciții de conectare cu interiorul ființei, cu natura, respirație conștientă, etc. Serile vor fi de inspirație și povești - la lumina sufletului și a focului de tabără.. Perioada de desfășurare este 24-28 august, detalii AICI-LINK, te aștept cu drag și bucurie 💗
Pe romașcani îi aștept în fiecare joi ca de obicei la serile de inspirație și povești..
***
Un alt material video consistent în virtuți terapeutice cu Gangaji are titlul "Cine ești tu cu adevărat" și poate fi vizionat aici-link. Merită vizionat și documentarul care există aici-link la realizarea acestuia participând și Gangaji. Un alt documentar care merită să existe în colecția oricărui explorator interior se găsește aici-link.

Recomand astăzi căteva cărți care ne pot ajuta să plonjăm în lumea ce există dincolo de minte și în lărgirea orizontului personal (transport gratuit la orice comandă oriunde în țară):
- "Doar rămâi tăcut" - H.W.L. Poonja (Papaji - maestrul lui Gangaji) - comandă online aici-link;
- "Invățăturile lui Ramana Maharshi" - Arthur Osborne - comandă online aici-link;
- "Eliberarea de cunoscut" - Jiddu Krishnamurti - comandă online aici-link;
- "Viață eliberarată" - Jiddu Krishnamurti - comandă online aici-link;
- "Iubește-te pe tine însuți și vindecă-ți viața" - Louise L. Hay - comandă online aici-link;
- "Puterea este în interiorul tău" - Louise L. Hay - comandă online aici-link.
***
Dacă ai pășit pragul acestui mic univers pentru prima dată, îți spun bine ai venit! Sper să-ți placă ce vei găsi și să revii din când în când. În loc de hartă a site-ului poți utiliza listele "Articole recomandate" și cea a cuvintelor cheie (coloana din dreapta). Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag  💗*>:D< îmbrăţişare



Niciun comentariu: