"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

vineri, 15 februarie 2013

Informații care mi-au schimbat viața (5)

Pe zi ce trece apar din ce în ce mai multe confirmări ale puternicei legături ce există între starea noastră psihică și starea corpului nostru fizic. În plus, numeroase studii științifice vin în număr din ce în ce mai mare să demonstreze influența pe care o au credințele noastre asupra gradului în care diversele tratamente pe care le folosim reușesc sau nu să trateze diferitele dezechilibre fizice pe care le simțim.

Din seria informațiilor insuficient popularizate reunite sub titlul de mai sus aduc astăzi în atenție un film documentar apărut în toamna lui 2011 care conectează într-un mod inedit informații privind necesitatea vitală a tratării ființei umane ca ansamblu spirit-minte-corp în toate situațiile și neapărat când vine vorba de tratamente și vindecări.

Este vorba despre documentarul "Project 10-10-10: Pill or Perception" ("Proiectul 10-10-10: Pastilă sau Percepție") realizat de Darren Manden şi Theresa Grainger, film care aduce împreună specialiști de renume precum: Bruce H. Lipton, Joe Dispenza, Robin Kelly, Pat Armitstead, Daniel Astinotti, Dana Bilbe, John Francis, Theresa Grainger, Camillia Temple, Rob McIntyre, Deborah Murtagh, Don Kaimi Pilipovich şi Richard Moat.

Consider că este inutil să fac o descriere mai amplă filmului deoarece titlul acestuia și numele recunoscute ale participanților îl recomandă deja, așa că voi da doar două citate:

"Orice ai decide să faci, primul pas este de a lua o decizie, că te vei mişca într-o direcţie diferită  de cea de până acum şi, în al doilea rând, că vei acţiona."

"Noi trăim într-o asemenea stare de contracţie, încât ratăm momentul prezent, adeseori. Există procese care-ţi permit să devii regizorul propriului "film", în care-ţi poţi lăsa deoparte trecutul şi crea viitorul, la un nivel de conştientizare cu totul nou."

Întrebarea este: Tu vrei să devii regizorul vieții tale?


Recomand cărțile lui Bruce Lipton
- "Biologia credinței" - comandă online aici-link sau aici-link;
- "Evoluția spontană" - comandă online aici-link sau aici-link;
- "Efectul de lună de miere" - comandă online aici-link sau aici-link.
***
Post-editare:
În completarea acestor idei vin și informațiile din articolele:

Din seria "documentare musai de văzut" le recomand pe cele de aici-link și aici-link.

Cărți care susțin aceste informații și pe care le recomand cu căldură celor interesați (*transport gratuit pentru orice comandă oriunde în țară):
- "Puterea vindecătoare a bolii" -T. Dethlefse, R. Dahlke- comandă online aici-link - registrul bolilor, tabel sinoptic al corespondenței dintre părțile corpului, organele sale și sensul lor simbolic;
- "Boala ca simbol. Manual de psihosomatică" -R. Dahlke- comandă online aici-link - compendiu cu 400 de tablouri clinice, peste 1.000 de simptome organizate în sistem alfabetic, regiunile corporale și organele în interpretarea lor simbolică pentru omul sănătos + registru cu simptomele maladive;
- "Marele dicționar al bolilor și afecțiunilor" -Jacques Martel- comandă online aici-link - un dictionar complet al bolilor și al afecțiunilor aflate în strânsă legătură cu conflictele generate de gânduri, sentimente și emoții, informații ce pot facilita înțelegerea simbolică, realizată de creier, și care ne ajută să conștientizăm conflictul ce generează o anumita boală;
- "Boala ca șansă" -R. Dahlke- comandă online aici-link;
- "Vindecarea cu ajutorul minții" -Lissa Rankin- comandă online aici-link;
- "Remediul împotriva fricii" -Lissa Rankin- comandă online aici-link;
- "Secretele autovindecării" -Maoshing Ni- comandă online aici-link.
***
Dacă este prima dată când ai ajuns pe această pagină, îți urez bun venit! Este o pagină cu materiale care ne ajută să devenim mai buni și mai conștienți în alegerile noastre. Poți alege mai ușor un subiect cu ajutorul cuvintelor cheie din coloana din dreapta. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept,
cu drag 💗

2 comentarii:

Iulia spunea...

Multumesc pentru bucuria descoperirii (sau revederii)unor informatii care mi-au schimbat viata! Acesta este, de departe, unul dintre cele mai bine documentate blog-uri de psihologie si spiritualitate, pe care il vizitez aproape zilnic. Succes in continuare si Pace in suflet!

Adina Amironesei spunea...

@ Iulia:
Mulțumesc foarte mult! Zile cu pace și senin ♥