"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

sâmbătă, 22 martie 2014

Despre natură, frumusețe și recunoștință

Într-o lume în plină viteză ne rămâne din ce în ce mai puțin timp pentru a ne bucura de natură și pentru a-i contempla frumusețea și înțelepciunea. Însă știm cu toții cât de relaxante și terapeutice sunt "pauzele" de la rutină și cât de necesare sunt pentru a experimenta renașterea odată cu natura, mai ales acum când primăvara a îmbrăcat-o în straie noi.

Louie Schwartzberg este regizor, producător și director de imagine, dar mai ales este un artist care a reușit să observe conexiuni subtile între natură și oameni. De aceea m-am gândit să dau mai departe astăzi minunatul său discurs în care ne vorbește despre natură, frumusețe și recunoștință.

Veți întâlni în acest video și cuvintele călugărului benedictin David Steindl-Rast - o meditație pe tema gratitudinii pentru fiecare zi de viață. Vizionare plăcută!


Despre natură și mesajele ei există ceva și Mesajele și lecțiile oferite de Mama Natură și Armonia dintr-un tipar al Universului. Iată și un bonus muzical aici (link) - în cazul în care nu l-ați văzut până acum trebuie neapărat 😃 - merită chiar revăzut pentru inspirație...

Dacă ai ajuns aici pentru prima dată, îți urez bun venit! Poți găsi subiecte care să-ți placă utilizând listele "Articole recomandate" sau lista cuvintelor cheie din coloana din dreapta. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag 💗


Un comentariu:

MONICA spunea...

O mare lectie de viata!MULTUMESC!
Cu RECUNOSTINTA , monica.