"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

sâmbătă, 15 martie 2014

Vocea unui înger

"Fă o baie de muzică o dată sau de două ori pe săptămână vreme de mai multe sezoane. În cele din urmă, vei afla că muzica este pentru suflet ceea ce este o îmbăiere cu apă pentru trup." - Oliver Wendell Holmes.
"Muzica purifică sufletele de praful vieții cotidiene." - Berthold Auerbach.
"Dacă în viața de apoi nu ar fi muzică, ar trebui să o importăm." - Doménico Cieri Estrada.
Luând în considerare aceste gânduri înțelepte, am considerat că e neapărat necesar să dau mai departe darul muzical de mai jos fomat din trei clipuri (sub formă de listă - după ce se termină primul, urmează automat al doilea, apoi al treilea). Sper să vă aducă cel puțin porția de bucurie pe care mi-a adus-o mie...


Ceva minunat mai puteți găsi aici (link) și aici (link).
În cazul când abia ai pășit pragul acestui spațiu virtual, îți spun bine ai venit! Sper să găsești subiecte care să-ți placă în listele "Articole recomandate", "Resurse video" sau lista cuvintelor cheie (toate trei sunt în coloana din dreapta). Te mai aștept :)
cu drag    *>:D< îmbrăţişare 

6 comentarii:

Anonim spunea...

Daaaaaaaa..... O reascult de multe ori...

Tiza

Anonim spunea...

Puritate, Frumusete....DUMNEZEU ne arata cat de mult ne iubeste si ne trimite astfel de INGERI, SUBLIM!!! DIVIN!!!

Zmirc spunea...

Fantastic...

Anonim spunea...

Buna Adina!
O stiam, insa am reprivit materialele plangand cu lacrimi grele si curate. Nu este prima fetita minune pe care o vad, nu este nici primul si (cred) nici ultimul copil minune pe care il vedem in lume. Ar fi pacat ca joaca serioasa a "imaturilor-maturi" cu rachetele "inteligente" sa interzica dreptul la existenta a unor asemenea fiinte, a caror descriere nu poate fi cuprinsa de nicio retorica. Apropo, stie cineva, a castigat Amira marele premiu? Multumesc!(E.A.)

Iesirea Din Matrix spunea...

Ce inger superb ... mi-ar place sa o vad in duet cu Jackie Evancho http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=foUrBztgzZA ... Adevarul e ca lumea are acum nevoie mai mult decat oricand de astfel de suflete minunate printre noi care sa ne salveze sufletele, sa ne readuca iubirea in inimi.
Multumim.

Adina Amironesei spunea...

@ E.A.:
Cum spuneam în articol, video-ul încorporat aici nu este doar un clip ci o listă de trei, al doilea reprezentând prestația Amirei în semifinale, al treilea în finală. :)
@ FreeYourMind:
O știu pe Jackie Evancho, dar deoarece este foarte cunoscută, m-am gândit să o prezint pe Amira. :)