"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

miercuri, 2 iulie 2014

Abandonează-te Inimii Tale

"Suntem aici în serviciul întregii lumi care se trezește. Aceasta este ceea ce va aduce lumii Pace și Libertate. Este ceva ce începe cu fiecare dintre noi. Începe cu...tine." - Gangaji.

Deși se crede că criza mondială provoacă crizele la nivel individual, în realitatea este exact invers: criza pe plan global este reflexia și rezultatul crizelor la nivel individual. De aceea nu mai avem timpul și energia să ne preocupăm de ceilalți și ne pasă cel mult de cei din familie și de cei din cercul de prieteni foarte apropiați. De aceea ne-am îndepărtat atât mai mult unii de ceilalți până când am uitat de compasiunea de care suntem capabili prin însăși natura noastră umană.

Drumul autocunoașterii nu este unul tocmai ușor, de aceea doar cei curajoși aleg să-l parcurgă până la capăt. Doar cei curajoși rezistă provocărilor care apar și care sunt din ce în ce mai mari pe măsură ce înaintăm pe acest "drum". De aceea, nu pot decât să mă bucur când văd că cei curajoși sunt din ce în ce mai mulți și să-i felicit atunci când îi întâlnesc.

Suntem în acest moment 7.344.098.123 - când veți citi aceste rânduri cifra va fi deja alta. Spun asta deoarece am găsit de curând site-ul care oferă cifra exactă corespunzătoare momentului. Este cu adevărat impresionant să vezi/simți live pulsul omenirii - iată site-ul aici-link.


Îți poți imagina cum ar fi ca măcar 10% din populația lumii ar fi conștientă de faptul că acest Organism pe care îl formăm împreună este cu adevărat VIU? Conștienți de faptul că fiecare amprentă pe care o lăsăm în sufletul celuilalt este o amprentă pe care o lăsăm în sufletul acestui Organism Viu din care facem parte fiecare.

Cu gândul la aceste lucruri și la cei care mi-au scris că s-au îndrăgostit de blândețea, vocea și învățăturile lui Gangaji, am tradus un nou video ce conține câteva clarificări importante pentru minte și în același timp pentru suflet. Cu adevărat terapeutic în mod holistic. Vizionare plăcută prin ochii sufletului...


Articole conectate: Despre gestionarea și vindecarea suferinței, Iluminarea - transcenderea limitelor umane, Cine ești tu...cu adevărat și două documentare importante din "musai list" ce pot fi vizionate: aici-link și aici-link.

Cărți ce ne pot ghida pe tema investigării de sine:
- "Diamond in Your Pocket" (*engl.)-Gangaji- comandă online aici-link;
- "Doar rămâi tăcut" -H.W.L. Poonja (Papaji -maestrul lui Mooji)- comandă online aici-link;
- "Evanghelia lui Ramana Maharshi" -Ramana Maharshi- comandă online aici-link sau aici-link;
- "Cine Sunt Eu?" -Ramana Maharshi- comandă online aici-link;
- "Invățăturile lui Ramana Maharshi" -Arthur Osborne- comandă online aici link;
- "Trezirea inteligenței" -Jiddu Krishnamurti- comandă online aici-link;
- "Eliberarea de cunoscut" -Jiddu Krishnamurti- comandă online aici-link;
- "Realitatea, spiritualitatea si omul modern" -David R. Hawkins- comandă online aici-link sau aici-link;
- "Liniștea vorbește" -Eckhart Tolle- comandă online aici-link;
- "Puterea prezentului" -Eckhart Tolle- comandă online aici-link;
- "Puterea prezentului - ghid practic" -Eckhart Tolle- comandă online aici-link;
- "Cum să ajungi la pacea interioară" (CD audio) -Eckhart Tolle- comandă online aici-link.
***
Dacă este pentru prima dată când ai ajuns pe această pagină, îți urez bun venit! Chiar dacă la prima afișare a paginii apar doar 5 articole, există câteva sute care te așteaptă, așa că ai de unde alege :)). Poți folosi lista cuvintelor cheie coloana din dreapta pentru a căuta mai ușor un subiect pe placul tău. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag 💗



3 comentarii:

Anonim spunea...

Frumos... Am incercat sa FIU... acum...

secret_bliss

LIVIU spunea...

Buna(sa-ti fie inina)Adina,
Am "abandonat" aproape(nu in totaliate) orice gand perturbator("Lo sfidante"-cred ca stii documentarul),acordandu-mi doar placerea de a savura aceasta minunatie,plus cele doua link-ri la care ai facut trimitere si efectiv am uitat sa las un comentariu.
O fac acum.Sincer, nu ma asteptam sa rezonezi atat de rapid la rugamintea mea cu Gangaji.
Iti trimit un MULTUMESC din tot sufletul ,un MULTUMESC in care am pus toata admiratia si respectul meu pentru munca permanenta de cautare a cailor ce duc spre ACASA. Si ceea ce este cu adevarat frumos in inima ta este ca dai si mai departe ceea ce afli.
Claudian Liviu-Marin

Georgiana. spunea...

Mulțumesc pentru cele scrise!