"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

sâmbătă, 26 iulie 2014

Locul unde se nasc Visele

"Oamenii fericiți petrec foarte mult timp în starea de flux - starea în care oamenii sunt atât de implicați în ceea ce fac încât nimic nu pare să mai conteze. Experiența în sine este atât de frumoasă încât oamenii vor continua să facă ceea ce le place chiar și cu costuri mari, pur și simplu de dragul de a face acel lucru." - Mihaly Csikszentmihalyi.

Pentru că acum aproape două săptămâni vorbeam despre starea de flux aici-link, m-am gândit să "prepar" pentru astăzi un mic material care are mare legătură cu aceasta. Și nu orice fel de material, ci o porție bună de inspirație "marca" Jason Silva. Sper să vă placă și să vă aducă măcar atâta inspirație cât mi-a adus mie...Vizionare plăcută!


Celelalte articole ce conțin materiale cu Jason Silva se găsesc aici-linkaici-link și aici-link, despre creativitate - o listă de 18 articole aici-link, iar despre cortexul prefrontal 😁 - găsiți mai multe informații aici-link și aici-link.


Recomand și câteva cărți ce oferă informații despre starea de flux:
- "Flux. Psihologia fericirii" - Mihaly Csikszentmihalyi - comandă online aici-link;
- "Starea de flux. Psihologia experienței supreme" - Mihaly Csikszentmihalyi - comandă online aici-link;
- "Fluxul. 40 de zile pentru o transformare totală a vieții" - Tara Meyer-Robson - comandă online aici-link;
- "Dincolo de gândirea pozitivă" - Robert Anthony - comandă online aici-link;
- "Despre fericire, viață și multe altele" - Dalai Lama - comandă online aici-link;
***
Dacă ești prieten/prietenă al/a acestei pagini de mai mult timp și lucrurile pe care le-ai găsit aici au adus valoare și inspirație în viața ta, poți răsplăti energia pe care ai primit-o în dar de-a lungul vremii sub formă de articole, traduceri și editarea video-urilor printr-o donație cu un click pe butonul "Donate" din coloana din dreapta. Mulțumesc. :)
***
Dacă ești pentru prima dată în căsuța mea virtuală, îți spun bine ai venit! Listele "Articole recomandate" și cea a cuvintelor cheie (coloana din dreapta) te pot ajuta să răsfoiești mai ușor sutele de articole pe care le-am publicat până acum. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag 💗



Niciun comentariu: