"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

vineri, 12 decembrie 2014

Despre candoare, bucurie, talent și modestie

O vorbă spune că "Dumnezeu/Universul vorbește prin oameni" și cred că nu e prea aproape de adevăr. Metaforic aș spune că putem recunoaște ușor "vorbele" lui Dumnezeu/Universul după ecoul emoțional pe care acestea îl produc în noi.

Nu e nevoie de multă filozofie, nici de diplo sau studii și analize aprofundate, de fapt, chiar cunoașterea mentală chiar ne-a îndepărtat de multe ori de la a simți ce-i de simțit. Așa se face că în zilele noastre, pentru a reveni la starea naturală, pentru a ne "deschide inima" (link) am elaborat noțiuni complexe precum fitness-ul emoțional.

Dau astăzi mai departe o poveste tulburătoare, emoționantă și transformatoare a unui copil minunat de la care putem învăța toate lucrurile pe care le-am scris în titlul acestei postări și încă unul în plus (la care ne-am aștepta mai puțin de la un copil) - Înțelepciune.

Este vorba despre povestea de viață a unui îngeraș numit Monica Pîrlici - care radiază dincolo de cuvinte dar și prin intermediul acestora. Deoarece am pregătit un colaj video care conține inclusiv detaliile vieții ei, mă opresc aici și vă invit să vă deschideți inima către ceea ce ne trasmite acest îngeraș, vizionare plăcută...


Ceva terapeutic pentru suflet și emoții găsiți și aici-link.

Recomand cu drag și câteva cărți cu totul și cu totul speciale (transport gratuit oriunde în țară pentru orice comaandă)
- "Cum să-ți reinventezi viața" -Jeffrey E. Young, Janet S. Klosko- comandă online aici-link;
- "Curajul de a fi vulnerabil" -Brene Brown- comandă online aici-link;
- "Dă sens vieții" -John C. Maxwell- comandă online aici-link;
- "Drumul către tine însuți" -M. Scott Peck- comandă online aici-link;
- "Daca m-aș asculta, m-aș înțlege" -Jacques Salome- comandă online aici-link;
- "Cum m-am vindecat de nefericire" -Gigi Ghinea- comandă online aici-link;
- "Revoluția iubirii" -Gaspar Gyorgy- comandă online aici-link.


Dacă ești pentru prima dată pe această pagină, îți urez bun venit! Sper să găsești informații și materiale care să-ți aducă măcar un strop de bucurie în suflet și un strop de armonie în plus. Listele "Articole recomandate" și cea a cuvintelor cheie (coloana din dreapta) te pot ajuta să găsești mai ușor un subiect care să-ți placă. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag 💗


Un comentariu:

Anonim spunea...

Buna Adina!
Nu urmarisem formatul din Moldova si nu stiam nici de familia Parlici si fetele sale. Emotionant pana la lacrimi, formativ, mobilizator si per total tonic. Filmuletul este o dovada ca printre noi sunt si ingerasi, nu numai dracusori dedati rautatilor. Multumesc pentru propunere, un bun exercitiu de fitness emotional.(E.A.)