"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

joi, 24 aprilie 2014

Despre viața de dincolo, câmpul conștiinței și responsabilitate

Trăim într-o lume în care încă se crede că tot ceea ce există se rezumă la această viață și la ceea ce este accesibil simțurilor noastre de bază. Subiecte precum câmpul conștiinței, viața de dincolo, suflet, spirit și altele din aceeași gamă sunt încă foarte controversate, creează confuzii sau sunt privite cu scepticism, deși ies la iveală din ce în ce mai multe dovezi ale faptului că ele există și fac parte din această realitate (link-1, link-2, link-3).
Dacă aceste credințe nu ar avea implicații profunde asupra sănătății noastre fizice (link) și psihice (link) și asupra relațiilor pe care le avem cu noi înșine, cu ceilalți și cu lumea exterioară în general, probabil nu aș continua să aduc materiale care clarifică numeroasele confuzii care planează asupra acestor subiecte. Dar cum credințele noastre își pun amprenta nu doar asupra vieții noastre individuale ci și asupra vieții noastre ca grup, ca popor și ca civilizație, continui astăzi seria de informații privind aceste subiecte cu o emisiune cu invitați speciali și dragi în același timp: prof.univ.dr. Dumitru Constantin Dulcan, dr. Valeria Herdea și terapeut inforenergetician Teodor Herdea. Emisiunea este realizată de doamna Teodora Drăgoi Pop și a fost difuzată la TVH. Vizionare plăcută!



Cărțile de mare valoare ale domnului prof.univ.dr. Dumitru Constantin Dulcan (prezentate în emisiune) pot fi achiziționate online:
"Inteligența materiei" - comandă online aici-link - transport gratuit;
"În căutarea sinelui pierdut" (ambele volume) - comandă online aici-link - transport gratuit;
"Mintea de dincolo" - comandă online aici-link - transport gratuit;
Despre câmpul conștiinței și conștiința materiei se găsesc informații importante aici (link), despre saltul în conștiință - aici (link) iar despre responsabilitatea noastră a fiecăruia ce decurge din influența pe care o avem unii asupra celorlalți și asupra întregului mediu în care trăim - sunt informații aici (link).
Dacă ai ajuns în căsuța mea virtuală pentru prima dată, îți spun bine ai venit! Poți găsi subiectele care îți plac utilizând listele "Articole recomandate", "Resurse video" și cea a cuvintelor cheie din coloana din dreapta. În cazul când dorești să afli mai multe lucruri despre structura energetică a materiei și a corpului uman și despre credințele limitative care ne blochează accesul la mintea de dincolo (despre care vorbește domnul prof. Dumitru Constantin Dulcan în emisiunea de mai sus), te invit la workshop-ul pe care îl voi susține la Iași pe 10-11 mai - descriere și detalii se găsesc aici-link.
Cu drag   *>:D< îmbrăţişare

3 comentarii:

Unknown spunea...

Multumesc pentru ca existi si ne aduci in fata atatea lucruri minunate. Prin tine si datorita muncii tale, noi cei din umbra, ne conectam mai des si mai bine cu divinul din noi. Cu recunostinta, Oana

NICO spunea...

Te urmaresc cu drag la fiecare postare , imi dau seama ca unii oameni simt ca sunt uniti chiar si daca nu se cunosc , tin sa-ti multumesc pentru toate filmele,impresiile , recomandarile . Si te rog accepta sa dau mai departe si in lista mea ,postarile tale , cei care vor fi pe aceeasi lungime de unda cu noi vor aprecia.

mona spunea...

Tare mi ar placea ca moderatorii sa si lase invitatii sa vorbeasca mai mult, asa a fost si in emisiunea cu tine.
Multumim pt tot!