"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

marți, 22 aprilie 2014

Autosabotajul - cum ne facem rău nouă înșine

Când te privești în oglindă vezi cumva "propriul tău dușman"? Viața ta este o continuă rutină muncă-somn? Simți că tu și partenerul ați devenit doar colegi de cameră? Îți trece prin minte cel puțin o dată pe zi întrebarea "asta e tot ceea ce este viața?" Simți că indiferent ce ai face pentru a fi în formă lupta este deja pierdută? La întrebarea "ce mai faci" răspunzi în mod mecanic și invariabil "bine"?

Dacă răspunsul la una din întrebările de mai sus (sau la multe altele asemenea) este da, atunci discursul alert al lui Mel Robbins va schimba măcar jumătate din această stare de fapt. Cealaltă jumătate – acțiunea ce urmează după – depinde de fiecare dintre noi 😁.



Mel Robbins este o cunoscută jurnalistă (colaboratoare CNN), realizatoare a unei emisiuni radio de succes, speaker motivațional de renume, autoare a cărții "Oprește-te să spui că ești bine" (lb. engleză link) și "Viața nu e mereu roz" (tradusă în lb. română link).

Este expert în gândirea strategică pentru succes, conducere și productivitate, expert în relații și life coach. A lucrat cu clienți de la firme precum Google, Johnson &Johnson, Fidelity, Xerox, Wells Fargo, Raytheon, Partners Healthcare și Apple. Emite o energie extraordinară și este foarte amuzantă, astfel încât sunt sigură că o să vă placă. Vizionare plăcută! (*Activați subtitrarea în română din butonul "rotiță" din bara player-ului).


! Dacă îți dorești să depășești o situație de conflict interior sau ai nevoie de susținere sau ghidare în transformarea interioară - îți pot fi alături. Îmi poți scrie un mesaj pe adresa: adina.amironesei@yahoo.com și vom programa o ședință de consiliere. Despre mine găsești informații aici-link.
***
Autosabotajul este puternic corelat cu încrederea în noi înșine, de aceea recomand de asemenea articolele: Adevărații tăi dușmani, De ce este dezvoltarea personală o prioritate și De bună voie și nesilit de nimeni.

Recomand cu drag cartea lui Mel Robbins care a fost tradusă în limba română:
- "Viața nu e mereu roz" - comandă online aici-link,
- "Regula de 5 secunde" - comandă online aici-link.

"Receptivitatea înseamnă a fi suficient de conştient şi suficient de angajat încât să vezi posibilitățile acolo unde alții nu le văd." - un citat aparținând cunoscutului autor și speaker Wayne W. Dyer ale cărui cărți pline de inspirație le recomand cu drag. Cărți recomandate:
-"Cum să te iubești pe tine pentru a te înțelege mai bine cu ceilalți" -C. Andre, F. Lelord- comandă online aici-link;
- "Imperfecți, liberi și fericiți" -Cristophe Andre- comandă online aici-link;
- "Răspunsul este simplu – Iubește-te pe tine însuți" -Sonia Choquette- comandă online aici-link;
- "Iubește-te pe tine însuți și lasă-i pe ceilalți să facă ce vrei tu" -L. Crane- comandă online aici-link;
- "Cum să-ți îmblânzești rebelul interior" -Pauline Wallin- comandă online aici-link;
- "Înțelepciune pentru succes" -Wayne W. Dyer- comandă online aici-link,
- "Cele 10 secrete ale succesului și păcii lăuntrice" -Wayne W. Dyer- comandă online aici-link și
- "Puterea intenției" -Wayne W. Dyer- comandă online aici-link.
***
Dacă ai ajuns pe acest blog pentru prima dată, îți urez bun venit! Pentru a găsi mai ușor subiectele care îți plac poți folosi lista cuvintelor cheie (coloana din dreapta). Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag  💗



Niciun comentariu: