"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

duminică, 13 aprilie 2014

Recomandare film – Visătoarea

În sufletul fiecăruia dintre noi locuiește un copil cu ochii mari sclipind de bucurie de fiecare dată când descoperă un lucru nou, de fiecare dată când lumea se deschide în fața sa ca o poveste minunată.

Este un copil curajos plin de dorința de a cunoaște și nu are încă noțiunea de "imposibil". Acest copil interior este cea mai minunată parte din noi, iar redescoperirea trăirilor sale ne aduce așa o bucurie și o emoție încât starea nu poate fi descrisă în cuvinte.

Experiențele prin care am trecut fiecare ne-au făcut să protejăm acest fragment interior închizându-l în cea mai ascunsă cameră din castelul sufletului nostru, atât de ascunsă încât, cu timpul, am uitat de existența lui. Din când în când mai apar diverse lucruri care ne amintesc bucuria, candoarea, uimirea și starea aceea de curaj copilăresc.

Nu sunt întotdeauna aceleași lucruri pentru fiecare, însă sunt și unele la care vibrăm cu toții la fel. Filmul pe care îl recomand astăzi este unul care cred că oferă acest gen de vibrații care ajung până în camera aceea ascunsă a sufletului fiecăruia dintre noi. Mi-e greu să cred că va rămâne cineva "neatins".

Este o poveste emoționantă inspirată de întâmplări reale, una care transmite foarte multă sensibilitate și ne face să reflectăm profund asupra demintății umane. Este un film balsam pentru suflet, o poveste care ne lasă cu o dorință profundă de a trăi frumos.

Scenariul este scris de John Gatins iar în rolurile principale îi veți întâlni pe minunata Dakota Fanning (care a interpretat-o pe Allie în filmul pe care l-am recomandat aici-link), Kurt Russell, Kris Kristofferson și Elisabeth Shue. Am preluat filmul de pe net, dar pentru o vizionare de calitate recomand cumpărarea dvd-ului. Vizionare plăcută!


Dacă ai pășit pentru prima dată pragul căsuței mele virtuale, îți urez bun venit! Ideea principală a acestui site este dezvoltarea personală integrală definită aici (link). Poți naviga mai ușor în căutarea unui subiect utilizând lista cuvintelor cheie din coloana din dreapta. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag  💗


Un comentariu:

MONICA spunea...

O poveste minunata!!!
Iti da aripi sa visezi cu ochii deschisi!
MULTUMESC! monica