"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

joi, 22 august 2013

Informații de "dincolo"

Cred că nu există om să nu se fi întrebat măcar o dată cum va fi când vom pleca "dincolo" sau dacă există ceva dincolo de această realitate materială. S-au spus și s-au scris multe povești despre experiențele celor care au reușit să se întoarcă la viață după ce au ieșit din comă sau după ieșirea din moarte clinică. Deși mulți dintre noi nu se mai îndoiesc de existența celorlalte dimensiuni (universuri) datorită experiențelor proprii sau din oricare alte motive, ne place să ascultăm alte și alte povești ale oamenilor care au vizitat tărâmurile de "dincolo". Ne place probabil și deoarece poveștile lor ne confirmă încă o data că nu suntem singurii "nebuni".. :)) în cazul când acest lucru ar mai avea nevoie de vreo confirmare.

De aceea aduc astăzi în atenția celor care doresc, un film bazat pe astfel de povestiri dar, mai important de atât, pe părerea oamenilor de știință despre aceste experiențe. Documentarul are titlul "Faux Depart" ("Falsa plecare") și este realizat de Sonia Barkallah (link). Aceasta a reușit să cumuleze în film părerile mai multor cardiologi, chirurgi, anesteziști, neurologi și psihologi care prezintă informații culese de-a lungul întregii lor cariere.
Consider că este un documentar important deoarece face multe conexiuni între experiențele petrecute de fiecare dintre noi în afara corpului și explicațiile acestora și, în plus, elimină multe prejudecăți din cadrul conștiinței de masă pe care le-am lăsat fiecare să se așeze în subconștientul nostru. Sigur o să vă placă, vizionare plăcută!


Post-editare: Articol pe aceeași temă aici-link.
Cărți recomandate:
"Am murit și m-am descoperit pe mine însămi" - Anita Moorjani - comandă online aici-link (transport gratuit);
"Călătorii îndepărtate" - Robert Monroe - comandă online aici-link - transport gratuit;
"Călătoria supremă" - Robert Monroe - comandă online aici-link - transport gratuit.
***
Dacă ai ajuns de curând pe această pagină și ți-a plăcut acest subiect, este posibil să îți placă și articolul de aici (link) sau cel de aici (link). M-aș bucura să-ți placă și celelalte articole și să te întorci din când în când. Poți alege un subiect anume utilizând listele "Articole recomandate", Resurse video sau tabelul cuvintelor cheie, acestea fiind situate în coloana din dreapta.
Cu drag   *>:D< îmbrăţişare

Un comentariu:

Anonim spunea...

Un film superb care iti face spiritul sa vibreze !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...