"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

joi, 22 august 2013

Informații de "dincolo"

Cred că nu există om să nu se fi întrebat măcar o dată cum va fi când vom pleca "dincolo" sau dacă există ceva dincolo de această realitate materială. S-au spus și s-au scris multe povești despre experiențele celor care au reușit să se întoarcă la viață după ce au ieșit din comă sau după ieșirea din moarte clinică.

Datorită mărturiilor celor care au experimentat moartea clinică, unii oameni au ajuns să fie convinși că dincolo există o lume (sau mai multe) care arată într-un anume fel. Am fost multă vreme fan al acestei convingeri, însă am găsit prea multe informații contradictorii, nu am găsit o "cale" prin care să le permit să coexiste 😁, așa că am considerat firesc să las loc îndoielii.

Pentru cei curioși dau astăzi mai departe un film bazat pe astfel de mărturii dar, mai important de atât, pe părerea oamenilor de știință despre aceste experiențe. Documentarul are titlul "Faux Depart" ("Falsa plecare") și este realizat de Sonia Barkallah. Aceasta a reușit să cumuleze în film părerile mai multor cardiologi, chirurgi, anesteziști, neurologi și psihologi care prezintă informații culese de-a lungul întregii lor cariere.

Consider că este un documentar interesant deoarece face multe conexiuni între experiențele discutate și, în plus, elimină multe prejudecăți din conștiința de masă pe care probabil le-ați întâlnit deseori. Sigur o să vă placă, vizionare plăcută!


Post-editare: Articol pe aceeași temă aici-link.

Cărți recomandate:
- "Am murit și m-am descoperit pe mine însămi" - Anita Moorjani - comandă online aici-link;
- "Călătorii în afara corpului" - Robert Monroe - comandă online aici-link;
- "Călătoria supremă" - Robert Monroe - comandă online aici-link.
***
Dacă ai ajuns de curând pe această pagină îți urez bun venit! M-aș bucura să-ți placă și celelalte articole și să te întorci din când în când. Poți alege un subiect anume utilizând lista cuvintelor cheie din coloana din dreapta. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept,
cu drag 💗

Un comentariu:

Anonim spunea...

Un film superb care iti face spiritul sa vibreze !