"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

Click pe banner pentru detalii

duminică, 22 septembrie 2013

Recomandare film - De neînvins

Există povești de viață care depășesc imaginația scenariilor de film. Există prietenii de suflet despre care este greu să vorbești. Există lucruri pe care doar inima le poate înțelege cu tot miarcolul "irațional" care stă ascuns în ea.

Filmul pe care îl recomand astăzi urmărește firul unei povești reale și se adresează atât minților cât și inimilor noastre. Amprenta acestuia dărâmă prejudecăți legate de faptul că prieteniile se pot lega doar între persoane cu aceleași gusturi sau preocupări și ne oferă o perspectivă a darurilor pe care le putem dobândi depășind astfel de prejudecăți. Este un film despre încrederea reciprocă, despre miracolul necondiționarii în relațiile dintre oameni și despre legăturile de suflet care se pot forma între oameni complet diferiți.

Ar fi inutil să vă povestesc ceva despre acțiunea filmului. Vă mai spun doar că filmul... "mișcă" lucruri în inima noastră, lucru care este mult mai important decât cele 7 premii internaționale pe care acesta le-a câștigat.
Scenariul este scris de Olivier Nakache și Eric Toledano, iar în rolurile principale sunt François Cluzet, Omar Sy, Anne Le Ny. Filmul este preluat de aici (link), dar bineînțeles, cumpărarea dvd-ului este varianta optimă pentru o vizionare de calitate.Vizionare plăcută!

Link-uri alternative aici (link) sau aici-link.

Dacă deja ați văzut acest film, poate încă nu l-ați văzut pe acesta (link) sau pe cel de aici (link).  
Dacă ești pentru prima dată pe această pagină, îți urez bun venit! Structura paginii pe care tocmai ai deschis-o urmărește dezvoltarea personală integrală - așa cum am descris-o aici (link). Sper să întâlnești lucruri care să-ți placă fie în lista "Articole recomandate", fie în tabelul cuvintelor cheie, ambele fiind situate în coloana din dreapta. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag  💗*>:D< îmbrăţişare


Un comentariu:

Razvan Ianculescu spunea...

Mama, ce film bun, chiar trebuie sa-l revad pentru ca mi-a placut foarte mult. Un film plin de viata si de voie buna.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...