"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

miercuri, 18 septembrie 2013

Workshop: Omul Independent Energetic - București (28,29 septembrie)


Eliberarea de suferință a fost și este una dintre cele mai mari dorințe ale oamenilor din toate timpurile. Traumele din trecut, dramele din prezent și grija pentru viitor ne consumă cea mai mare parte din energie și ne provoacă stări de anxietate, blocaje psihice și chiar boli ale corpului fizic. Astfel, mulți dintre noi ajung să trăiască stări de neputință cărora cu greu le pot face față.
Filmele și articolele motivaționale, susținerea prietenilor, meditațiile, pelerinajele în locurile sfinte, cristalele și celelalte lucruri pe care oamenii le folosesc pentru a se încărca energetic pot funcționa pentru o vreme. Însă de multe ori, după un timp mai lung sau mai scurt stările de anxietate revin chiar mai puternice decât înaintea utilizărilor diverselor metode enumerate mai sus.
Revenirea stărilor respective, dependența noastră de diverse tehnici, ritualuri și alte metode de încărcare energetică, dependența de persoane de ghidaj sunt tot atâtea semne care arată că nu ne-am regăsit încă întreaga putere interioară cu care am fost înzestrați din acel sacru Început.
Transformările câmpului cuantic al conștiinței din care facem cu toții parte determină modificări subtile ale câmpului nostru energetic iar dacă ne dorim eliberarea definitivă de suferință, regăsirea puterii interioare și a păcii sufletești adaptarea noastră la noile condiții devine strict necesară.
În cei șapte ani de căutări și experiențe transformatoare (ultimii doi fiind dedicați exclusiv introspecțiilor și studiului intensiv) am ajuns la concluzia că cel mai eficient mod în care putem obține aceste lucruri este dobândirea independenței energetice. Acest lucru îl putem obține prin:

- conștientizarea direcțiilor în care ne pierdem sau ne investim atenția (altfel spus, energia);
- eliminarea acelora care nu fac parte din prioritățile personale;
- transformarea relațiilor prioritare (de orice fel) în unele echilibrate.

Pe scurt: omul independent energetic are o stare de echilibru și pace care nu depinde de nimic exterior.

Rezultatele pe care le-am obținut pe plan personal în ultimii ani și mesajele pe care le-am primit pe diverse căi (în realitate și în mediul virtual) mă determină acum să dau mai departe informațiile care au dus la obținerea acestor rezultate.
Numeroase observații asupra experiențelor pe care le-am trăit (în mediul virtual + workshop-urile anterioare) au demonstrat că cele peste 250 de articole de pe blogul personal nu au nici pe departe eficiența transmiterii informaților în mod real și organizat (în realitate).
Aceste lucruri m-au determinat să concentrez și să sistematizez informațiile într-un workshop cu titlul Omul Independent Energetic” care cuprinde parcurgerea celor trei etape de mai sus. Structura workshop-ului este originală fiind bazată pe viziunea holistică asupra fiinţei umane și oferă atât informații referitoare la ultimele descoperiri științifice cât și metode de transformare a tuturor componentelor acesteia - de la corpul fizic, la cel emoțional, mental și energetic.

În cadrul acestui workshop vei avea șansa:

- să înțelegi mecanismul de funcționare energetică a ființei umane ca întreg, a câmpului cuantic al conștiinței și al conexiunii noastre cu acesta;
- să conștientizezi mecanismele energetice care generează blocajele corpului fizic, mental, emoțional și energetic;
-  să îți dezvolți abilitatea recunoașterii blocajelor energetice personale;
- să gestionezi eficient propriile stări emoționale;
- să înțelegi dinamica energetică a relațiilor interumane;
- să îți dezvolți capacitatea de a recunoaște mecanismele ce duc la dezechilibrele din relațiile cu ceilalți și la vampirismul energetic;
- să construiești propriile strategii de dobândire a independenței energetice.

Acest workshop este pentru tine dacă:

- vrei să te eliberezi de suferință,
- îți dorești să devii un om independent energetic,
- dezvoltarea abilităților enumerate mai sus reprezintă pentru tine o prioritate,
- dezvoltarea personală este pentru tine esențială,
- vrei să te deschizi către noi moduri de cunoaștere și de a privi lumea.

Dacă articolele pe care le-am scris aici (link), aici (link) sau aici (link) sau vreo unul din lista "Articole recomandate" (coloana din dreapta) au reușit să depășească limitările cuvintelor scrise și să ajungă la inima ta, atunci sigur acest workshop este pentru tine.
Abia aștept să ne întâlnim   *>:D< îmbrăţişare

Detalii workshop-ului din București (locație, program, înscriere, etc.) se găsesc AICI (click pe "vezi mai mult") (link-ul se deschide chiar dacă nu aveți cont de Facebook).

Despre mine:

Sunt un om simplu, un explorator al vieții, și sunt fascinată de complexitatea ființei umane. Iubesc oamenii și cred că în fiecare dintre noi există lucruri minunate care merită descoperite. Mă bucur de fiecare dată când reușesc să aduc un zâmbet în sufletul cuiva și cred că nu există lucru mai frumos decât să fiu martorul înfloririi unui om în potențialul său maxim.

- Formator/Trainer acreditat CNFPA, absolventă a cursului postuniversitar Consiliere și Orientare (din cadrul Fac. de Psihologie), absolventă a Facultății de Chimie, doctor în fizică.

 
Dacă esti pentru prima dată pe această pagină îți spun bine ai venit! Sper să găsești subiecte care îți plac în în lista "Articole recomandate" sau în tabelul cuvintelor cheie, ambele fiind situate în coloana din dreapta.
Cu drag   *>:D< îmbrăţişare

Niciun comentariu: