"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

sâmbătă, 7 septembrie 2013

Raiul din adâncuri

 
Demult, tare demult, fiecare om știa că există undeva în inima lui un loc special plin de liniște, rupt din rai, un loc în care se putea odihni oricând își dorea și se putea bucura de conexiunea cu întreg Universul.
De-a lungul vremii, din diverse motive, oamenii au început să ascundă unii de ceilalți acel loc construind în jurul său ziduri după ziduri în încercarea de a-l păstra neatins.
Însă cu timpul, cei mai mulți dintre ei au uitat numărul zidurilor și chiar au uitat și motivul pentru care le-au construit.
După un alt timp, de dor, mulți se simțeau însingurați și neliniștiți. Și au plecat în căutarea liniștii. Dar liniștea nu era de găsit. Nicăieri. Pentru că oamenii uitaseră că liniștea locuiește chiar în interiorul lor, acolo, după ziduri.
Până să găsim raiul din adâncurile ființei noastre, să ne bucurăm câteva clipe de liniștea din raiul adâncurilor mării...
 
* Setați calitatea video la 1080p HD din butonul din bara de jos a player-ului.

Posibil să-ți placă și ce găsești aici (link), aici (link), aici (link) sau aici (link)
Dacă ești pentru prima dată în căsuța mea virtuală, îți urez bun venit! Sper să găsești subiecte care să-ți placă în lista "Articole recomandate" sau în tabelul cuvintelor cheie, ambele liste fiind situate în coloana din dreapta.
Cu drag  *>:D< îmbrăţişare

Niciun comentariu: