"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

Click pe banner pentru detalii

marți, 29 aprilie 2014

Channeling-ul și comunicarea cu alte planuri ale existenței

Faptul că materia este energie condesată nu mai este un secret pentru nimeni. Noi oamenii suntem de asemenea energie condensată și conținem toate tipurile de frecvențe, deși nu suntem neapărat conștienți de asta și nu le putem manifesta deocamdată pe toate. Ținând cont de acest fapt, comunicarea cu alte energii din alte planuri (numite și dimensiuni) se explică ușor prin intrarea în rezonanță cu frevența subiectului cu care dorim să comunicăm. Se explică simplu dar nu este la fel de simplu de realizat :)) Sunt foarte puțini oameni care pot intra pe frecvență cu ființe de dincolo de planul material deși mulți și-ar dori să facă asta. 
Discuțiile pe care le-am purtat de-a lungul vremii, materialele și articolele găsite pe internet m-au condus la concluzia că există încă multe confuzii privind acest subiect și de aceea consider important să dau mai departe astăzi o emisiune pe care am găsit-o de curând. Este vorba despre o ediție din seria "Cronica Supranaturalului" realizată de domnul Dragoș Dumitriu, ediție la care au fost invitate doamna Aurora Sităruș și doamna Alina Kolmayer. Consider că este o emisiune foarte interesantă deoarece conține multe informații și aduce numeroase clarificări privind channeling-ul și celelalte tipuri de comunicare cu alte dimensiuni dar și referiri de valoare privind sacroterapia.
Felicitări și mulțumiri doamnelor Aurora Sităruș și Alina Kolmayer pentru dezvăluirea acestor informații importante și domnului Dragoș Dumitriu pentru realizarea unor emisiuni foarte interesante. Vizionare plăcută!
(*Pentru a evita întreruperile în timpul vizionării: deschideți filmul, apoi dați click pe "pauză" pentru 2-3 minute până se încarcă suficient, apoi click pe "play" din nou.)


Două materiale foarte utile care conțin mesaje venite prin channeling am postat aici (link) și aici (link) deși nu am pus "la vedere" la acea vreme proveniența lor :))
În cazul când abia ai ajuns pe acest blog, îți spun bine ai venit! Pentru a căuta subiecte pe placul tău poți folosi listele "Articole recomandate", "Resurse video" și cea a cuvintelor cheie (coloana din dreapta). Dacă simți să faci o schimbare ta și te preocupă dezvoltarea și autocunoașterea te invit la workshop-ul Regăsirea Potețialului Interior - pe care îl voi susține la Iași pe 10-11 mai - descriere și detalii se găsesc aici-link. Te aștept
cu drag   *>:D< îmbrăţişare

Un comentariu:

Anonim spunea...

Buna Adina!
Multumesc, spectaculos.(E.A.)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...