"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

luni, 13 ianuarie 2014

WORKSHOP Regăsirea Potenţialului Interior (București - 25, 26 ianuarie)

Așa cum știm cu toții, viața este un continuu parcurs de învățare. Trăind în era internetului, avem minunatul avantaj de a avea acces la o cantitate imensă de informație gratuită și diversă, pentru toate gusturile și necesitățile. Însă, așa cum am mai spus, fără o conectare permanentă cu experiențele de viață pe care le trăim aceste informații tind să rămână sterile sau trec pe lângă noi ca și cum nici nu le-am fi citit vreodată.

Dacă luăm în considerare și cercetările lui Edgar Dale (despre care vorbeam într-unul dintre articolele precedente) care spunea că măsura în care reținem cunoștințele depinde de modul în care intrăm în contact cu acestea, putem constata cu ușurință că cele care au un impact maxim asupra noastră și din care reținem cel mai mult sunt experiențele concrete de viață.

De aceea, articolele, filmele sau clipurile motivaționale sau convorbirile online nu pot înlocui interacțiunile din viața reală și nu vor lăsa niciodată acea amprentă caldă specific umană pe care o lasă acestea (link).

Sunt doar câteva dintre motivele pentru care vă invit cu drag la workshop-ul Dezvoltare Personală Integrală - Regăsirea Potenţialului Interior - care va avea loc în București (pe 25, 26 ianuarie) - a cărui descriere completă și numeroase beneficii se găsesc în documentul de mai jos. Ne vom bucura experimentând un fragment de realitate altfel decât rutina vieții de zi cu zi, nu doar învățând lucruri noi ci și bucurându-ne din plin de blândețe și căldură sufletească împreună cu oameni care, ca și noi, sunt preocupați de a găsi armonia interioară și de a construi o lume mai bună.

Dacă articolele pe care le-am scris aici(link), aici (link) sau aici (link) sau unul din lista "Articole recomandate" (coloana din dreapta) au reușit să depășească limitările cuvintelor scrise și să ajungă la inima ta, atunci sigur acest workshop este pentru tine.

Celelate detalii ale workshop-ului (locație, program, înscriere, etc.) se găsesc AICI (click pe "vezi mai mult") (link-ul se deschide chiar dacă nu aveți cont de Facebook).


Abia aștept să ne întâlnim   *>:D< îmbrăţişare


Dacă esti pentru prima oară în căsuța mea virtuală, îți spun bine ai venit! Sper să găsești subiecte care îți plac în lista "Articole recomandate" sau în tabelul cuvintelor cheie, ambele fiind situate în coloana din dreapta. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag 💗


Un comentariu:

Refinder spunea...

Foarte interesant articolul, felicitari