"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

joi, 30 ianuarie 2014

Informații care mi-au schimbat viața (34)

Ideea că nu ar fi nimic "dincolo" de această realitate pe care o percepem la nivelul simțurilor "clasice" este una foarte persistentă în mintea noastră. Este drept că aceasta ne-a fost foarte utilă, atâta vreme cât fără ea nu am fi putut explora atât de adânc existența în dimensiunea ei materială. Însă atât de mult ne-am adâncit în această experimentare încât am uitat definitiv că există ceva dincolo de văl, am uitat lucruri esențiale care acum ne pot scoate din multe impasuri și ne pot răspunde la multe întrebări.

Spuneam undeva că de la "a crede" până la "a fi convins" (lipsa îndoielii) e o distanță destul de mare. Dacă luăm în considerare faptul că singurele lucruri care ne conving de ceva și ne pot spulbera îndoielile sunt experiențele personale, atunci asta ne duce la concluzia că drumul cel mai scurt spre reamintire este explorarea multiplelor dimensiuni ale ființei în stările de conștiință extinsă.

Așa cum spuneam într-un articol mai demult (link), eu cred că existența universurilor paralele vine să confirme experiențele pe care le avem în tărâmurile de "dincolo" de această realitate, experiențe pe care mulți oameni încă le pun pe seama construcțiilor subconștientului, denumindu-le "vise" (când au loc în somn) sau "halucinații" (când sunt trăite în stare conștientă).


Acestea fiind spuse, cred că se subînțelege de ce am considerat important să dau astăzi mai departe un material complex și extrem de interesant în care William Buhlman expune câteva dintre concluziile sale privind experiențele extracorporale pe care le studiază de peste 40 de ani. Acesta este cunoscut pe plan internațional pentru expunerile pe tema călătoriilor extracorporale și pentru argumentele privind avantajele acestor călătorii. Sub materialul video de mai jos se găsesc link-uri spre cărțile pe care le-a scris (traduse în română).

Video-ul pe care l-am editat cuprinde reunite (pentru simplitatea vizionării) două expuneri ale sale: în prima - explică importanța explorării celorlalte dimensiuni ale realității, iar în a doua (care începe la minutul 57) - felul în care aceste călătorii ne ajută în armonizarea ființei și modul în care l-a ajutat pe el în vindecarea unei forme de cancer de care a suferit.

Două lucruri sunt reies foarte clar din material (cel puțin pentru mine): aceste experiențe ne ajută să înțelegem natura energetică a realității și ne oferă ocazia vindecării corpului fizic și transformării experiențelor pe care le trăim. Nu am nici un motiv pentru care să vă conving să vizionați materialul, vă spun doar că merită cu siguranță să existe în această serie pe care am numit-o "Informații care mi-au schimbat viața". Vizionare plăcută!


Cărțile lui William Buhlman (în limba română):
- Aventuri dincolo de limitele corpului fizic - comandă online aici-link - transport gratuit;
- Secretul sufletului - comandă online aici-link - transport gratuit.
Materiale conectate se găsesc aici (link)aici (link), aici (link) și aici (link).
***
Dacă ai ajuns pentru prima dată aici, îți urez bun venit! Sper ca lucrurile pe care le vei găsi în lista "Articole recomandate" sau în tabelul cuvintelor cheie (ambele situate în coloana din dreapta) să-ți fie utile în căutările tale. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag  💗Niciun comentariu: