"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

duminică, 5 ianuarie 2014

Recomandare film – Scrisori către Dumnezeu

În momente de cumpănă ale vieții noastre credințele de orice natură ne sunt puse la încercare. Abia în astfel de momente putem avea o imagine reală a măsurii în care credem în ceva. Pentru că, așa cum spuneam și mai demult, de la a crede până la a fi convins e o "distanță" deloc neglijabilă.

Filmul pe care îl dau mai departe astăzi are la bază povestea adevărată a unui băiat bolnav de cancer. Este un film care ne vorbește despre puterea credinței în astfel de momente, despre bucurie, despre curajul de-a trăi viața așa cum este și despre felul în care bunătatea poate atinge sufletele oamenilor și poate deveni..."contagioasă".

Sper ca această poveste minunată să vă "molipsească" de curaj, bucurie și acceptare și să vă ofere inspirație pentru săptămâna ce urmează să înceapă. Filmul este preluat de pe net, dar pentru o vizionare de calitate recomand cumpărarea dvd-ului . Oricare ar fi varianta, vă doresc vizionare plăcută!


În funcție de credințele fiecăruia, mai mult sau mai puțin metaforic, scrierea unor astfel de scrisori (dincolo de simboluri) reprezintă un exercițiu ce ajută în mod real la clarificarea dorințelor și viselor noastre cele mai dragi și prin urmare la crearea realității personale (link-1, link-2).


În cazul când ai pășit pentru prima dată pragul căsuței mele virtuale, mă bucur să-ți urez bun venit! Este un site care are la bază conceptul de dezvoltare personală integrală așa cum este descris aici (link). Listele "Articole recomandate" și tabelul cuvintelor cheie, ambele fiind situate în coloana din dreapta, te vor ajuta să găsești mai ușor subiectele care îți plac. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag  💗*>:D< îmbrăţişare


Un comentariu:

web spunea...

foarte frumos acest blog.