"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

duminică, 5 ianuarie 2014

Recomandare film – Scrisori către Dumnezeu

În momente de cumpănă ale vieții noastre credințele de orice natură ne sunt puse la încercare. Abia în astfel de momente putem avea o imagine reală a măsurii în care credem sau nu în ceva. Pentru că, așa cum spuneam și mai demult, de la a crede până la a fi convins e o "distanță"... considerabilă.

Filmul pe care îl dau mai departe astăzi are la bază o poveste adevărată. Este un film care ne vorbește despre puterea credinței în momentele dificile ale vieții, despre bucurie, despre curajul de-a trăi viața așa cum este și despre felul în care bunătatea poate atinge sufletele oamenilor și poate deveni..."contagioasă".

Sper ca această poveste minunată să vă "molipsească" de curaj, bucurie și acceptare și să vă ofere inspirație pentru zilele ce urmează. Vizionare plăcută!


! Dacă ai nevoie de clarificări, susținere sau ghidare în transformarea interioară sau îți dorești să depășești o situație dificilă - îți pot fi alături. Îmi poți scrie un mesaj pe adresa: adina.amironesei@yahoo.com și vom programa o ședință de consiliere. Despre mine găsești informații aici-link.

În cazul când ai pășit pentru prima dată pragul căsuței mele virtuale, mă bucur să-ți urez bun venit! Este un site care are la bază conceptul de dezvoltare personală integrală - adică pe toate planurile: mental, emoțional și spiritual. Lista cuvintelor cheie din coloana din dreapta te va ajuta să găsești mai ușor subiectele care îți plac. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag 💗


Un comentariu:

web spunea...

foarte frumos acest blog.