"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

duminică, 6 aprilie 2014

Recomandare film – Ca puful de păpădie

Se spune că fiecare părinte este în stare de orice pentru copilul lui. Dar oare care ar fi limitele acestui "orice"? Să faci orice chiar fără a ține cont de echilibrul și bunăstarea acestuia?

Filmul pe care îl recomand astăzi este despre cum poate degenera o situație în care părinții naturali încearcă să-și recupereze copilul dat inițial spre adopție. Este o poveste tulburătoare care ne dezvăluie multe lucruri despre reacțiile noastre nebănuite și neașteptate și despre acțiunile de care suntem în stare atunci când ne lăsăm purtați de "valul" inconștienței. Scenariul filmului este bazat pe nuvela cu același titlu - "Like Dandelion Dust" - a renumitei Karen Kingsbury, cea mai îndrăgită scriitoare inspirațională a Americii. Aceasta este autoarea a 50 de nuvele tipărite în peste 16 milioane de exemplare și este speaker internațional în cadrul mai multor organizații.

În rolurile principale îi veți vedea pe Mira Sorvino, Barry Pepper, Cole Hauser și Kate Levering  - actori mai puțin cunoscuți dar care, după părerea mea, au reușit să transmită fidel stările prin care trec personajele. Filmul a fost distins cu 20 de premii la diverse festivaluri internaționale. L-am preluat de pe acest site (link) dar bineînțeles, pentru o vizionare de calitate este recomandată cumpărarea dvd-ului. Vă doresc vizionare plăcută!

(*Reclamele provin de pe site-ul unde este încărcat filmul. Pentru a evita întreruperile în timpul vizionării: deschideți filmul, apoi dați click pe "pauză" pentru 2-3 minute până se încarcă suficient, apoi click pe "play" din nou.)

Link alternativ aici-link și aici-link.

Dacă ai ajuns pentru prima dată în micul meu univers, îți spun bine ai venit! Ideea de bază a acestei pagini este dezvoltarea personală integrală așa cum am descris-o aici (link). Pentru a găsi mai ușor subiecte pe placul tău poți folosi listele "Articole recomandate" și cea cu cuvinte cheie din coloana din dreapta. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag   *>:D< îmbrăţişareUn comentariu:

giovanna spunea...

cel mai mult in filmul asta mi-a placut povestea dorintei din papadie: in fiecare glob de papadie este pastrata o dorinta. cand sufli in vant puful, eliberezi dorinta. de cate ori vine primavara, imi privesc gradina si ma gadesc cate dorinte asteapta sa fie eliberate.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...