"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

duminică, 1 septembrie 2013

Recomandare film: Thor - zeul tunetului

Imaginația noastră este un dar minunat care ne oferă posibilitatea să fim liberi chiar și atunci când nu suntem. Este darul care ne poate duce în locuri unde nu e nevoie să fim neapărat prezenți fizic și ne poate umple astfel sufletul de bucurie.
Poveștile pe care le-am mai adus pe blog au lăsat deja să se întrevadă atracția mea pentru "escapadele" în realitățile paralele și realitățile poveștilor ecranizate, drept pentru care nu mai este un secret faptul astăzi este zi dedicată fitness-ului emoțional printr-o traspunere cinematografică.

Filmul de astăzi îl are ca personaj principal pe Thor - zeul tunetului în mitologia scandinavă - care este izgonit de tatăl său pentru faptele sale nedemne și pentru aroganța sa din tărâmul numit Asgard pe Pământul zilelor noastre. Ce trăiește Thor pe Pământ și felul cum percepe el lumea noastră de astăzi sunt lucruri cel puțin interesante dar și amuzante în același timp. Aș spune că, pe lăngă acestea, frumoasa poveste de iubire dintre Thor și jurnalista Jane Foster reprezintă un minunat bonus...În rolurile principale Chris Hemsworth și Natalie Portman. Iată trailer-ul mai jos, iar filmul l-am găsit încărcat aici (link), poate fi vizionat după o reclamă de 9 secunde. Bineînțeles, pentru o calitate video bună este recomandat să cumpărați dvd-ul. Vizionare plăcută!

Link spre film aici (link) - după o singură reclamă de 9 secunde.

Dacă ești pentru prima dată în acest spațiu virtual, mă bucur că ești aici! Poți găsi alte recomandări de filme (artistice) aici (link) sau documentare aici (link). Sau poți alege un articol din lista "Articole recomandate" sau orice subiect din tabelul cuvintelor cheie, ambele liste fiind situate în coloana din dreapta.
Cu drag   *>:D< îmbrăţişare

Un comentariu:

energiainimii spunea...


Mi-a placut f mult filmul Adina!
Multumesc si succes in munca ce o depui.

PACE, LUMINA SI IUBIRE!