"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

marți, 22 aprilie 2014

Autosabotajul - cum ne facem rău nouă înșine

Când te privești în oglindă vezi cumva "propriul tău dușman"? Viața ta este o continuă rutină muncă-somn? Simți că tu și partenerul ați devenit doar colegi de cameră? Îți trece prin minte cel puțin o dată pe zi întrebarea asta e tot ceea ce este viața? Simți că indiferent ce ai face pentru a fi în formă lupta este deja piedută? La întrebarea ce mai faci răspunzi în mod mecanic bine?

Dacă răspunsul la una din întrebările de mai sus (sau la multe altele asemenea) este da, atunci discursul alert al lui Mel Robbins va schimba măcar jumătate din această stare de fapt. Cealaltă jumătate – acțiunea ce urmează după – depinde de fiecare dintre noi. :D


Mel Robbins este o cunoscută jurnalistă (colaboratoare CNN), realizatoare a unei emisiuni radio de succes, speaker motivațional de renume, autoare a cărții "Oprește-te să spui că ești bine" (lb. engleză link) și "Viața nu e mereu roz" (tradusă în lb. română link). Este expert în gândirea strategică pentru succes, conducere și productivitate, expert în relații și life coach. A lucrat cu clienți de la firme precum Google, Johnson & Johnson, Fidelity, Xerox, Wells Fargo, Raytheon, Partners Healthcare și Apple. Emite o energie extraordinară și este foarte amuzantă, astfel încât sunt sigură că o să vă placă. Vizionare plăcută!


Recomand cu drag cartea lui Mel Robbins care a fost tradusă în limba română:
"Viața nu e mereu roz" - comandă online aici-link (transport gratuit)

"Receptivitatea înseamnă a fi suficient de conştient şi suficient de angajat încât să vezi posibilităţile acolo unde alţii nu le văd." - un citat aparținând cunoscutului autor și speaker Wayne W. Dyer ale cărui cărți pline de inspirație le recomand cu drag:
"Înțelepciune pentru succes" - comandă online aici-link,
"Ești ceea ce gândești" - comandă online aici-link și
"Puterea intenției" - comandă online aici-link - transport gratuit oriunde în țară.

Autosabotajul este puternic corelat cu încrederea în noi înșine, de aceea recomand și articolul de aici (link). Bine de văzut și ce există aici (link) și aici (link).
***
Dacă ai ajuns pe acest blog pentru prima dată, îți urez bun venit! Pentru a găsi mai ușor subiectele care îți plac poți folosi listele "Articole recomandate" și cea a cuvintelor cheie (coloana din dreapta). Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag  💗*>:D< îmbrăţişareNiciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...