"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

duminică, 8 septembrie 2013

Recomandare film - Orbirea


"Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată, în timp ce imaginaţia cuprinde întreaga lume, stimulează progresul şi dă naştere evoluţiei." - Albert Einstein

Reacțiile noastre în situații limită sunt în mare parte niște necunoscute pe care le putem cu greu determina în afara acelor situații. Cert este că ne ajută să ne lucrăm "mușchii" imaginației pentru a ne antrena cât mai bine posibil spre a face față unor astfel de situații critice.

Filmul de astăzi este în primul rând o oportunitate de a călători într-o poveste deosebită în care situația limită provocată de orbire scoate la iveală din cei afectați reacții pe care nici măcar ei înșiși nu le bănuiau.


Povestea este profund emoționantă ceea ce o face potrivită și pentru un bun exercițiu de antrenament emoțional în cazul când ați observat rolul important al fitness-ului emoțional în creșterea adaptabilității noastre la vremurile în care trăim.

Vă mai spun doar că rolurile principale sunt foarte bine realizate de Julianne Moore, Mark Ruffalo și Gael García Bernal și că pentru mine acest film a avut valoare teraputică.

Pentru o vizionare de calitate recomand bineînțeles cumpărarea dvd-ului, dar dacă doriți să-l vizionați online îl găsiți aici-link sau aici-link. Mai jos e trailer-ul. Vizionare și... călătorie plăcută..


Dacă ești pentru prima dată pe această pagină, mă bucur să-ți urez bun venit! Este un loc virtual unde împărtășesc lucrurile care pe mine mă ajută în dezvoltarea personală. Sper să găsești lucruri care să-ți placă fie în lista "Articole recomandate", fie în tabelul cuvintelor cheie, ambele fiind situate în coloana din dreapta. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag 💗


3 comentarii:

Adina Ioniță spunea...

O sa-l vizionez negresit !

Mediator Bucuresti spunea...

Bun pont de duminica seara !

Cristina spunea...

Un film ca o purificare...acum vreau sa citesc si cartea. Multumesc.